نوشته شده توسط : مجله دلتا

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ستاد ملی کرونا میزان مجاز افزایش اجاره بها در تهران را ۲۵ درصد اعلام کرده اما توافق مالک و مستاجر بر سر ارقامی بالاتر، غیرقانونی نیست.

نرخ اجاره‌بها

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، محمودزاده محمودزاده اظهار کرد: بخشی از نرخ‌ها در بازار اجاره تابع قیمت مسکن است. با وجود آنکه قیمت مسکن در سه سال گذشته رشد قابل توجهی کرده، افزایش نرخ اجاره‌بها بسیار کمتر و حدود یک چهارم آن بوده است.

وی در ادامه مطلب فوق افزود: این بدان معناست که سیاست‌های دولت درخصوص قیمت‌گذاری بازار اجاره جواب داده است.

وی افزود: نمی‌توان با اتکا به آمار رشد ۳۶ درصدی نرخ اجاره‌بها در یک سال گذشته نتیجه‌گیری کرد که سیاست دولت درخصوص تعیین سقف ۲۰ درصد در کلانشهرها و ۱۵ درصد در دیگر مناطق جواب نداده است. زیرا این دو مولفه با یکدیگر متفاوت است. آنچه در ستاد ملی کرونا به عنوان میزان مجاز سقف اجاره‌بها تعیین شده مربوط به قراردادهای تمدید است، اما آمار رشد اجاره، قراردادهای جدید را نیز در بر می‌گیرد.

محمودزاده با اشاره به سقف مجاز ۲۵، ۲۰ و ۱۵ درصد به ترتیب در تهران، کلانشهرها و سایر مناطق شهری تصریح کرد: ما این سقف را برای موجران و مستاجرانی که به توافق نمی‌رسند تعیین کردیم. اما ممکن است یک مالک در تهران بخواهد کمتر از این میزان، اجاره را افزایش دهد؛ چه بسا صاحبخانه‌های بسیاری که پایین‌تر از نرخ مصوب، اجاره‌بها را افزایش داده‌اند.

نرخ اجاره‌بها

توافق بالاتر از سقف اجاره‌بها، مجاز است

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ما میزان مجاز اضافه اجاره‌بها را تعیین کردیم. اما نگفتیم اگر طرفین بر سر یک نرخ به توافق رسیدند غیرقانونی است. شاید مستاجر و مالک به ارقامی بالاتر از نرخ مصوب توافق کنند که اختیار با خودشان است.

سال گذشته ستاد ملی کرونا با توجه به اپیدمی ویروس کووید ۱۹ در مصوبه‌ای سقف مجاز افزایش اجاره‌بها در تهران را ۲۵ درصد، سایر کلانشهرها ۲۰ درصد و دیگر شهرها ۱۵ درصد اعلام کرد.

روز ۲۳ خردادماه ۱۴۰۰ نیز در هفتاد و دومین جلسه ستاد ملی کرونا حداکثر سقف افزایش نرخ اجاره که صاحبخانه باید افزایش دهند دقیقا به همین میزان تعیین شدقانون می‌گوید تا سه ماه پس از اعلام رسمی پایان کرونا هیچ مالکی بدون شروط اعلام شده که بر اساس آن می‌توان حکم تخلیه گرفت، نمی‌تواند برای صدور حکم اقدام کند.

قانون چه می‌گوید؟

البته قانونگذار استثنائات سه‌گانه‌ای را درخصوص حکم تخلیه پیش‌بینی کرده است. چنانچه مالک به منظور تخریب واحد مسکونی و احداث ساختمان جدید، پروانه ساختمانی اخذ کرده باشد. چنانچه مستأجر تا یک ماه پس از تمدید قرارداد اجاره جدید، مابه‌التفاوت مال‌الاجاره رابه موجر پرداخت نکرده باشد. چنانچه به تشخیص مرجع صالح رسیدگی کننده، نیاز مالک (موجر) به دلیل ازدواج اولاد ذکور وی به ملک مسکونی مورد اجاره احراز شود. بجز سه مورد مذکور، صاحبخانه حق اخراج مستاجر را ندارد.



:: برچسب‌ها: مجله ملکی دلتا , حکم تخلیه , سقف اجاره بها ,
:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 31 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

ما در این گزارش برخی از خانه‌ های گران قیمت را به شما معرفی کرده‌ایم که برخی از آنها در حال حاضر متری 120 میلیون تومان در حال معامله است.

خانه های گزان قیمت

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، طبق اعلام بانک مرکزی، در اردیبهشت امسال متوسط قیمت یک متر مربع مسکن در شهر تهران ۲۸ میلیون بوده، این در حالی است که در برخی از مناطق تهران تعدادی از واحدهای مسکونی با قیمت 80 تا 120 میلیون تومان در حال معامله است.

ما در این گزارش قیمت برخی از واحدهای مسکونی که متوسط قیمت در آن بالاتر از 80 میلیون تومان است را به شما معرفی خواهیم کرد. برای مثال در حال حاضر یک واحد مسکونی 125 متری نوساز در محله ونک، متری 120 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده که خرید آن، حدود 15 میلیارد تومان آب می‌خورد.

خانه‌ های گران قیمت

یک واحد مسکونی 150 متری نیز با عمری بنای ساخت 40 سال در امیرآباد شمالی متری 80 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است. در محله آبشار یک واحد مسکونی 100 متری با عمر بنای 2 سال ساخت، در حال حاضر متری 100 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

ماه‌هاست که بازار مسکن در رکود به سر می‌برد. از سوی دیگر کارشناسان مسکن می‌گویند که در حال حاضر خریداران و فروشندگان سرگردان هستند و فعلاً دست نگه داشته‌اند.

قیمت کل قیمت هر متر عمر بنا متراژ نام محله
8,100,000,000 90,000,000 3 سال ساخت 90 سعادت آباد
12,700,000,000 81,935,000 6 سال ساخت 155 آجودانیه
10,000,000,000 100,000,000 2 سال ساخت 100 آبشار
14,500,000,000 93,548,000 1 سال ساخت 155 میرداماد
11,100,000,000 100,000,000 7 سال ساخت 111 میرداماد
9,540,000,000 90,000,000 7 سال ساخت 106 فرشته
12,240,000,000 120,000,000 نوساز 102 ونک
15,000,000,000 120,000,000 نوساز 125 ونک
12,000,000,000 80,000,000 40 سال ساخت 150 امیرآباد
11,500,000,000 92,000,000 10 سال ساخت 125 پاسداران
11,000,000,000 91,667,000 2 سال ساخت 120 قیطریه


:: برچسب‌ها: خانه های گران قیمت پایتخت , مجله ملکی دلتا , قیمت خانه های گران در تهران ,
:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 31 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

یک مقام کارگری با تاکید بر پرداخت وام ارزان به کارگران از محل صندوق‌های حمایتی و خارج از بودجه کشور گفت: در حال حاضر واحدهایی داریم که خریدار ندارد و اگر داشته باشد به دلیل برخی دستورالعمل‌های عجیب و غریب، متقاضیان از خرید آن منصرف می‌شوند.

متقاضایان مسکن

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، هادی ساداتی با بیان اینکه نگاه به مقوله مسکن کارگران باید تغییر کند، اظهار کرد: امروز قشر کارگری به عنوان قشری آسیب پذیر تحت تاثیر بحران‌های اقتصادی و مالی در شرایط سخت امرار معاش می‌کند و به دلیل افزایش هزینه‌های مسکن و اجاره بها در سبد معیشت، نیازمند تامین مسکن ارزان قیمت است.

وی گفت: اگر کارگران با همین شرایط پیش بروند با توجه به اینکه قدرت پس انداز ندارند نمی‌توانند صاحبخانه شوند. لذا از مسئولان و دولتمردان انتظار داریم با تغییر نگاه به مقوله مسکن کارگری در جهت خانه‌دار شدن آنها اقدام کنند.

ساداتی ادامه داد: در حال حاضر واحدهایی داریم که متقاضیان مسکن ندارد و اگر طالب داشته باشد چنان قیمتی به آن بسته‌اند و برخی گزینش‌ها و دستورالعمل‌های عجیب و غریب برای متقاضیان وضع کرده‌اند که افراد از خرید منصرف می‌شوند لذا می خواهیم شرایط را برای افراد آسان کنند.

متقاضایان مسکن
مسکن کارگری به نتیجه نرسید

نایب رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی تصریح کرد: انتظار داریم از محل صندوق‌های حمایتی با بودجه غیر شمول که در امور معیشتی کمک رسانی می‌کنند وام و تسهیلات برای کارگران تعریف کنند تا به هیچ بخشی آسیب وارد نشود و به لایحه بودجه تسری پیدا نکند و از بودجه کشور جدا باشد تا چنانچه به تصویب نرسید نگویند مسکن کارگری فشار مالی به بودجه وارد کرد.

وی با اشاره به عدم بهره‌مندی کارگران ساختمانی و آزاد از طرح مسکن کارگری گفت: دو سال قبل طرحی درباره مسکن کارگری آغاز شد که به نتیجه نرسید و به ما اعلام کردند که ثبت‌نام های اولیه را انجام بدهیم و افراد متقاضی را مشخص کنیم اما بعد دیدیم آنقدر گلوگاه برای ورود افراد گذاشته شده که امکان ورود کارگران ساختمانی به این طرح وجود ندارد.

این مقام کارگری افزود: طرح مسکن کارگری شامل کارگران ساختمانی و آزاد نمی شود و فقط برای گروه خاصی از کارگرانی است که در واحدهای صنفی یا صنعتی مشغول کار هستند و از بین آنها هم تعداد محدودی می توانند انتخاب شوند.



:: برچسب‌ها: مجله ملکی دلتا , مسکن کارگری , صندوق های حمایتی ,
:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 31 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

مدیر معاملات آژانس املاک دلتا 5 عنوان کرد: یکی از دلایل افزایش نرخ اجاره‌بها این است که عرضه و تقاضا با هم همخوانی ندارد.

عرضه و تقاضا در بازار اجاره‌بها

کهنسال مدیر معاملات آژانس املاک دلتا 5 در گفتگو با «مجله ملکی دلتا» در خصوص چرایی افزایش اجاره‌بها عنوان کرد: بازار خرید و فروش ملک کاملا با بازار اجاره تضاد است. به این ترتیب که هر زمان بازار خرید و فروش ملک رونق بگیرد بازار اجاره کساد می‌شود. از سوی دیگر هر زمان که بازار خرید و فروش کساد باشد، بازار اجاره رونق دارد.

وی در ادامه افزود: در یکی دو سال اخیر به ویژه در سال 99، به دلیل اینکه بازار خرید و فروش ملک در رکود بود بازار اجاره رونق بیشتری داشت.

کهنسال خاطرنشان کرد: متأسفانه برای هر کالایی که تقاضا زیاد باشد، سبب افزایش قیمت می‌شود. از همین رو بسیاری از مالکان، زمانی که می‌بینند از چند آژانس مختلف مشتری زیادی دارند به طبع ترجیح می‌دهد خودش را قیمت را بالا ببرند. یا در خوش‌بینانه حالت تخفیفی به موجران نمی‌دهند.

عرضه و تقاضا در بازار اجاره‌بها

سقف اجاره‌بها رعایت نمی‌شود

او با بیان اینکه عرضه و تقاضا در بازار اجاره‌بها با هم همخوانی ندارد، ابراز کرد: در راستای کاهش و کنترل قیمت اجاره‌بها دولت تصویب کرد که مالکان بیشتر از 25 درصد حق افزایش اجاره‌بها ندارند. اما با این حال بسیاری این سقف را رعایت نکردند.

این کارشناس بازار مسکن با تاکید بر اینکه بازار خصوصی نمی‌تواند دستوری کار کند، بیان کرد: تنها زمانی امکان پایین آوردن قیمت در بازار مسکن امکان‌پذیر است که عرضه و رقبا افزایش پیدا کنند.

کهنسال اظهار داشت: در حوزه ساخت و ساز تا حد زیادی مجوزهای گریبان گیر وجود دارد. از سمت دیگر تهیه مصالح با توجه به قیمت بالای مصالح ساختمانی، سخت شده است. بسیاری از سازنده‌ها که ما از قدیم می‌شناختم از این صنف بیرون رفته‌اند. همین موضوع باعث شده عرضه کم و به طبع تقاضا زیادتر شده است. این موضوع افزایش اجاره‌بها را در پی داشته است.

برای مشاهده قیمت اجاره و رهن به مجله ملکی دلتا سر بزنید و خانه مورد نظر خودتان را پیدا کنید.



:: برچسب‌ها: بازار خرید و فروش ملک , مجله ملکی دلتا , عرضه و تقاضا در بازار اجاره‌بها ,
:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 31 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا
آینده بازار مسکن

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، رئیس اتحادیه املاک تهران درباره آینده بازار مسکن گفت: با ورود دولت جدید روند افزایشی قیمت مسکن متوقف می‌شود و با افزایش ساخت و ساز مسکن ارزان می‌شود.

بعد از اعلام نتایج سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری وضعیت بازارهای موازی مسکن همچون طلا، دلار و خودرو روند کاهشی گرفت. اما هنوز یخ بازار مسکن آب نشده است.

آینده بازار مسکن

رئیس اتحادیه املاک تهران با اعلام این خبر توضیح داد: با برنامه‌های دولت جدید طرح تولید مسکن اجرا می‌شود و با تولید مسکن روند افزایش قیمت‌ها متوقف و یخ بازار مسکن هم آب می‌شود.

او می‌گوید: مسکن دغدغه آقای رئیسی است و بارها بر حل آن تاکید کرده است. از همین رو می‌توانیم پیش بینی کنیم در شش ماه دوم سال با افت قیمت مسکن مواجه خواهیم شد.

مصطفی قلی خسروی تصریح کرد: بازار مسکن در آینده به نفع خریداران است. باید یک مهلت ۱۰۰ روزه به تیم جدید دولت داد. آنچه به نظر می‌رسد دولت رئیسی برنامه جدی در ساخت و ساز مسکن دارد.

رئیس اتحادیه املاک تهران در حالی به مردم وعده مسکن ارزان می‌دهد که برخی گفته این موضوع را تائید نمی‌کند. چندی پیش عبدالرضا شیخان، دبیر انجمن سیمان از افزایش ۴۰ درصدی قیمت سیمان خبر داد.

همچنین حمیدرضا رستگار، رئیس اتحادیه آهن فروشان هم از روند صعودی قیمت آهن و میلگرد خبر داده و گفته بود: «صعود قیمت آهن به دلیل شایعه افزایش قیمت حامل‌های انرژی است.»



:: برچسب‌ها: آینده بازار مسکن , مجله ملکی دلتا , پیش بینی بازار مسکن ,
:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 31 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک اعلام کرد: با کنترل کیفی بهتر می‌توانیم عمر مفید ساختمان‌ها را به ۵۰ سال برسانیم

عمر مفید ساختمان‌ها

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک عنوان کرد: ظرفیت مناسبی برای ساختمان‌سازی در کشور وجود دارد. در سال‌هایی که بازار مسکن رونق داشت حدود ۷۵۰ هزار واحد مسکونی توسط بخش خصوصی ساخته شد. اما با کاهش رونق بازار مسکن میزان ساخت واحدهای مسکونی توسط بخش خصوصی به ۴۰۰ هزار پروانه رسیده است.

وی در ادامه افزود: با توجه به اهمیت بخش ساختمان در رونق اقتصادی کشور و با توجه به اینکه بخش ساختمان ۳۰ درصد اقتصاد کشور را شامل می‌شود باید تلاش شود تا در جهت استانداردسازی و کیفی‌سازی اقدامات بیشتر و موثرتری انجام شود.

کیانپور بر ارتقای عمر مفید ساختمان‌ها تاکید و اعلام کرد: عمر مفید ساختمانی در کشور که حدود ۳۲ سال بود. در سال‌های گذشته به حدود ۲۶ سال رسیده است. این موضوع نشان می‌دهد که به رغم آنکه استانداردها توسعه پیدا کرده و دانش به روز است.

 عمر مفید ساختمان‌ها

او تاکید کرد: در موضوع استانداردسازی مصالح و روش‌های اجرا باید تلاش مضاعفی انجام شود. باید دانش و ظرفیت مهندسی که در کشور به وجود دارد را به سمتی هدایت کنیم تا ۶۰۰ هزار نفر مهندسی که عضو سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان هستند و به عنوان پتانسیل‌های مهندسی کشور به شمار می‌روند بازآموزی آن‌ها و به‌روز کردن دانش آن‌ها با استفاده از ظرفیت‌هایی که در آزمایشگاه فنی خاک وجود دارد، مضاعف شود.

کیانپور بر ارتقای کیفی‌سازی ساختمان‌ها در کشور تاکید کرد. او افزود: با کنترل کیفی بهتر می‌توانیم عمر مفید ساختمان‌ها را به ۵۰ سال برسانیم. به این ترتیب موفق خواهیم شد، منابعی که آزاد می‌شود را به دیگر منابع تولید در کشور اختصاص دهیم. این کار کمک حائز اهمیتی به اقتصاد کشور خواهد کرد.



:: برچسب‌ها: عمر مفید ساختمان ها , مجله ملکی دلتا , قیمت مصالح ,
:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 31 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

وکالت به عقدی اطلاق می‌شود که شخصی(موکل)، شخص دیگری را(وکیل) نایب خود برای انجام کاری قرار می‌دهد تا از جانب وی موضوع وکالت را انجام دهد. این وکالت گاهی عواقبی دارد.

عواقب معاملات وکالتی

در معامله وکالتی، فروشنده مورد معامله (اعم از ملک یا خودرو) را به خریدار انتقال می‌دهد. اما در آن زمان بنام او سند نمی‌زند و به خریدار وکالت داده می‌شود. در این مطلب از مجله‌دلتا به عواقب معاملات وکالتی می‌پردازیم.

معاملات وکالتی

در اغلب موارد، فروشنده ملکی که فاقد سند مالکیت است، جهت انتقال سند قطعی به خریدار وکالت بلاعزل می‌دهد.

عامه مردم تصور می‌‌کنند که با اخذ این وکالت بلاعزل، خریدار در هر زمان که اراده نماید، می‌تواند سند قطعی را بنام خویش انتقال دهد که متاسفانه این تصور بشدت اشتباه و نادرست می‌باشد.

عبارت بلاعزل به‌ معنای این است که فروشنده نمی‌تواند شخصا وکالت را فسخ و خریدار را عزل نماید. اما با این حال امکان فسخ قرارداد به طرق دیگر وجود دارد.

مشکلات معاملات وکالتی

مطابق با قانون مدنی، عقد وکالت با فوت یا حجر هر یک از طرفین، از بین می‌رود.

بلاعزل بودن یا نبودن نیز در هر دو صورت هیچ تاثیری ندارد و  وکالت از بین می‌رود.

جهت جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی، توصیه می‌شود که مبایعه‌نامه‌ای نیز میان خریدار و فروشنده تنظیم گردد تا انتقال صورت بگیرد، در این شرایط خریدار، مالک ملک شده است.

 حتی در صورت فوت فروشنده، خریدار می‌تواند با مراجعه به دادگاه، ورثه وی را ملزم به انجام تعهد مبنی بر انتقال سندرسمی نماید.

نکته مهم این است که با اخذ وکالت بلاعزل از فروشنده به خریدار، با وکالت مزبور، هیچ‌گونه مالکیتی به خریدار منتقل نمی‌شود.

این مورد فقط در صورت انتقال سند قطعی و تنظیم مبایعه‌نامه صورت می‌پذیرد.

متاسفانه گاهی اوقات فروشنده علی‌رغم اعطای وکالت بلاعزل به خریدار، طی یک معامله دیگر، ملک را به فرد دیگری واگذار نموده و سند قطعی را بنام وی منتقل می‌نماید.

جهت جلوگیری از بروز چنین مشکلی در معامله وکالتی توصیه می‌گردد:

  • هم‌زمان با اخذ وکالت بلاعزل، مبایعه‌نامه‌ای نیز میان خریدار و فروشنده تنظیم گردد، تا فروشنده نتواند ملک را بنام فرد دیگری انتقال دهد.

حتی در صورت انجام این کار، فروشنده به جرم فروش مال غیر مجازات می‌گردد.

  • حتما در وکالت‌نامه نوشته شود که فروشنده حق انتقال مورد معامله به هیچ فرد دیگری ندارد.

وکالت در معامله

تبدیل سند وکالتی به قطعی

در معاملات وکالتی جهت تبدیل سند وکالت به قطعی باید به یکی از دفاتر اسناد رسمی با همراه داشتن مدارکی اعم از موارد زیر مراجعه شود.

  • مدارک مالکیت ملک
  • سند مالکیت ملک
  • مفاصا حساب دارایی
  • مفاصا حساب شهرداری
  • پایان کار ساختمان
  • استعلام ثبتی
  • شناسنامه و کارت ملی.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی بیشتر با دیگر نکات حقوقی، نحوه تنظیم وکالت بلاعزل را مطالعه کنید.



:: برچسب‌ها: مجله دلتا,نکات حقوقی,عواقب معامله های وکالتی,وکالت در معامله,تبعات معامله وکالتی ,
:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 31 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

اگر زنی قبل از به اجرا گذاشتن مهریه خود یا بعد از آن متوجه انتقال اموال از سوی همسرش به فرد دیگری شود برای ثبت دادخواست باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کند.

معامله صوری قبل از مطالبه مهریه

معامله صوری معامله‌ای است که در طی آن خریدار و فروشنده قصد و نیت انجام معامله نداشته و در واقع هیچ وجهی بین طرفین مبادله نشده است. در این نوشتار از مجله‌دلتا به معامله صوری قبل از مطالبه مهریه می‌پردازیم.

مانند زمانی که مرد برای فرار از پرداخت مهریه معامله صوری انجام می‌دهد و آپارتمان خود را به نام خواهرش می‌زند. در اینجا نه مبلغی رد و بدل می‌شود و نه قصد خرید و فروشی وجود دارد و در واقع نه خریدار و نه فروشنده‌ای وجود ندارد.

زن در این حالت می‌بایستی دادخواستی تحت عنوان ابطال قرارداد ، تقدیم دادگاه کند و مدعی صوری بودن معامله همسرش برای فرار از دین مهریه بشود. با این شرایط اگر ثابت شود معامله صوری بوده، دادگاه دستور ابطال معامله را می‌دهد.

طبق ماده ۲۱۸ مکرر قانون مدنی، هرگاه طلبکار به دادگاه دادخواست داده و دلیل ارائه نماید، که مدیون برای فرار از دین قصد فروش اموال خود و معامله صوری را دارد، دادگاه می‌تواند قرار توقیف اموال وی را به میزان بدهی صادر کند البته طبق این ماده ۴ شرط باید فراهم باشد.

  •  عموما مالی موجود باشد.
  • اثبات غیر واقعی بودن معامله توسط زوجه.
  •  ثابت کردن این موضوع که نیت مرد فرار از پرداخت مهریه بوده است.
  •  فرد انتقال‌گیرنده از موضوع و سوء نیت مرد آگاه بوده و با او هم‌دست بوده است.

در غیر این ۴ شرط اگر باشد، دادگاه اعلام می‌کند که نیت زوج فرار از دین نبوده و به علت اضطرارش مال را فروخته است.

معامله صوری

مجازات فردی که فرار از دین کرده چیست؟

طبق ماده ۴ نحوه اجرای محکومیت‌های مالی، هرکس به قصد فرار از دین و تعهدات مالی، مال خود را به دیگری انتقال دهد. عمل او جرم تلقی شده و فرد به حبس تعزیری محکوم خواهد شد.

طبق این ماده فرد انتقال‌گیرنده نیز اگر با علم دست به معامله صوری زده باشد، شریک‌جرم محسوب می‌شود. در این صورت عین مال و در صورت تلف یا انتقال، مثل یا قیمت آن، از اموال انتقال‌گیرنده به عنوان جریمه اخذ و از محل آن پرداخت خواهد شد.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر مطلب عدم پرداخت اقساط مهریه و تبعات آن را مطالعه کنید.



:: برچسب‌ها: مجله دلتا,نکات حقوقی,معامله صوری قبل از مطالبه مهریه,فرار از پرداخت مهریه با معامله صوری ,
:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 31 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

اخاذی به معنای باج گیری، زورگیری و یا گرفتن چیزی یا مالی به زور و یا با تهدید از دیگری است.

مجازات جرم زورگیری

جرم زورگیری یا اخاذی مانند بسیاری از جرائم دیگر قابل پیگیری قضایی می‌باشد. در این مطلب از مجله‌دلتا به مجازات جرم زورگیری می‌پردازیم.

شرایط جرم زورگیری

ایجاد فشار و اعمال خشونت و تهدید بر دیگری برای دادن مال خود

شخص می‌بایست مال خود را بدون رضایت و با اجبار، به زورگیر بدهد. مثلا شخص زورگیر اسلحه‌ای روی سر کسی بگذارد و بگوید اگر اسکناس‌های داخل جیبت را به من ندهی تو را خواهم کشت.

درخواست پول یا مال یا انجام‌دادن کاری از دیگری

شرط دیگر تحقق جرم زورگیری آن است که شخص زورگیر هدفش از توسل به خشونت و اجبار، گرفتن پول یا مالی یا انجام دادن کاری باشد. برای مثال عمل شخصی که در خیابان به دیگری حمله می‌کند و از طریق ضرب و جرح پول‌های داخل جیبش را از وی می‌گیرد یک نوع زورگیری است.

جرم زورگیری

مجازات زورگیری چیست؟

برای مجازات زورگیری ماده‌قانونی مخصوصی نداریم ولی بطور کلی می‌توان آن را تحت شمول ماده ۶۹۹ قانون مجازات اسلامی دانست که مقرر می‌دارد:

“هرگاه شخصی، دیگری را به هر نحوی تهدید به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی و یا به افشای‌ سری نسبت به خود یا بستگان او کند، اعم از این که به این واسطه، تقاضای وجه و یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده و یا ننموده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد گردید.”

چگونه از شخص زورگیر شکایت کنیم؟

اگر قربانی زورگیری شدید و قصد شکایت داشتید، به یکی از دو طریق زیر می‌توانید اقدام نمایید:

  • مراجعه به دادسرا و تقدیم دادخواست و یا اعلام شفاهی جرم.
  • مراجعه به دفتر خدمات قضایی و ثبت شکوائیه بصورت الکترونیکی.

 برای تنظیم شکوائیه باید نکات زیر را در آن درج نمایید

  • شکایت در برگی تنظیم می‌شود که «شکوائیه» نام دارد. با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی، اعلام شکایت نمایید.
  • نیازی نیست شکوائیه در برگه‌های مخصوصی که توسط قوه‌قضاییه تنظیم شده است، نوشته شود. بلکه می‌توان شکوائیه را در برگه‌های معمولی نیز تنظیم کرد.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی بیشتر با دیگر نکات حقوقی در این موضوع، مزاحمت تلفنی و مجازات آن در قانون را مطالعه کنید.



:: برچسب‌ها: مجله دلتا,نکات حقوقی,زورگیری جرم است,مجازات زورگیری,مجازات اخاذی و زورگیری ,
:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 31 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

تهیه‌ی مسکن سازمانی و غیرسازمانی برای کارگران و بازنشستگان، همواره با موانعی رو به رو بوده است. تقریبا از پس از انقلاب، هرگونه طرح تولید مسکن و برنامه‌های حمایتی برای اقشار کم درآمد، در حاشیه فرو رفته است.

تولید مسکن

.به گزارش «مجله ملکی دلتا»، همواره دولت‌ها تلاش کرده‌اند با طرح‌های تولید مسکن یکی از حقوق اساسی کارگران یعنی برخورداری از حق مسکن را فراهم کنند و آن‌ها را به آرزوی دور و دراز خود برسانند. آرزویی که در زمستان اقتصاد ایران فرصت برآورده شدن را ندارد.

طرح‌ دولت‌ها برای خانه‌دار کردن فرودستان همواره شکست خورده اما اصل ۳۱ قانون اساسی، مسکن را حق هر ایرانی می‌داند.

قانونگذار در این اصل بیان می‌کند: داشتن مسکن متناسب با نیاز، حق هر فرد و خانواده ایرانی است. دولت موظف است با رعایت اولویت برای آن‌ها که نیازمندترند به خصوص روستانشینان و کارگران زمینه اجرای این اصل را فراهم کند.

دولت دوازدهم، طرح کمک ودیعه اجاره مسکن را برای افراد واجد شرایط درنظر گرفته است. سقف مبلغ این تسهیلات برای تهران ۷۰ میلیون، دیگر کلانشهرها ۴۰ میلیون و سایر شهرها ۲۵ میلیون تومان تعیین شده است. این میزان نسبت به وام ودیعه سال گذشته به ترتیب ۲۰.۱۰ و ۱۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا، شرایط و مقررات مترتب بر این تسهیلات در سال ۱۳۹۹، در سال جاری نیز به قوت خود باقی است. تا سقف مبلغ ۱۰ هزار میلیارد تومان از بسته تسهیلات کرونایی، در سال ۱۴۰۰ به پرداخت تسهیلات برای این موضوع اختصاص داده می‌شود.

طرح‌های مسکن، شایسته نیستند

طرح‌های تولید مسکن دولتی که به منظور اجرای اصل ۳۱ قانون اساسی اجرا می‌شود، اقداماتی پوشالی است. مسکن مولفه‌ای بسیار ارزشمند است که در قانون کار نیز مورد توجه قرار گرفته است.

ماده ۱۴۱ این قانون فرصت خانه‌دارشدن فرودستان با مشارکت خودشان را مدنظر قرارداده و به صراحت می‌گوید: کارفرمایان مکلف هستند با تعاونی‌های مسکن و در صورت‌عدم وجود این تعاونی‌ها مستقیماً با کارگران فاقد مسکن جهت تامین‌خانه‌های شخصی مناسب همکاری لازم را بنمایند. همچنین کارفرمایان کارگاه‌های بزرگ مکلف به احداث خانه‌های سازمانی در جوار کارگاه و یا محل‌ مناسب دیگر هستند.

فرامرز توفیقی (رئیس کمیته دستمزد کانون عالی شوراها) درباره حق برخورداری از طرح مسکن کارگری توضیح داد: بر مبنای قانون اساسی و کار، کارفرمایان و دولت مکلف هستند که کارگران به یکی از حقوق اساسی خود یعنی مسکن برسانند اما اقدمات درخوری برای این وظیفه صورت نگرفته است.

پیشینه تاریخی طرح‌های تولید مسکن کارگران

۱۱ اردیبهشت ماه سال ۹۳ مصادف با روز جهانی کارگر، حسن روحانی در میان جمعیت کارگران سخنرانی کرد. روحانی در این سخنرانی گفت: «بنا بر گزارش‌هایی که در اختیار من قرار گرفته است، بسیاری از جامعه کارگری از مساله مسکن در رنج هستند. در سال جاری، اقدامات لازم برای مسکن کارگران آغاز شود.»

در سال ۹۳، طرحی با عنوان «مسکن امید» در فضای رسانه‌ای کشور معرفی شد. هدف از اجرای این طرح، خانه‌دار شدن قشر زحمتکش جامعه بود. پیش از مسکن امید، دولت از طرحی به نام «مسکن اجتماعی» خبر داد که برای تامین مسکن دهک‌های پایین جامعه درنظر گرفته شده بود.

پس از اعلام جزئیات طرح مسکن امید، دولت تصمیم گرفت با همکاری مشترک دو وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی و راه و شهرسازی زمینه اجرای طرح مسکن امید را از سال ۹۴ پیاده‌سازی و اجرا کند.

در آن برهه، ردیف بودجه جداگانه سازمان تأمین اجتماعی برای احداث واحدهای مسکونی ویژه کارگران در نظر گرفته شد. همچنین، طرح مسکن امید در مرحله بررسی و تدوین ساز و کارهای لازم برای اجرا قرار گرفته و قرار بود برای ارائه واحدهای مسکونی به کارگران اولویت‌بندی شود.

در بهمن ماه سال ۹۳، بار دیگر طرح مسکن امید مطرح و گفته شد طرح مسکن امید در مرحله بررسی قرار دارد و امروز اگرچه ۶ سال از این طرح می‌گذرد اما مثمرثمر واقع نشده است.

تولید مسکن

با آغاز دوره وزارت محمد شریعتمداری، موضوع برخورداری کارگران از حق مسکن در دستور وزارت کار قرار گرفت. فروردین ۹۷، وزیر کار از احداث مسکن کارگری خبر داد. آذر ۹۸، وزیر مسکن اعلام کرد، طرح مسکن کارگران به زودی افتتاح خواهد شد.

در آن برهه، برخی از مسئولان وزارت کار اعلام کردند، محمد شریعتمداری با جدیت تمام، خواهان اجرای فوری طرح مسکن کارگران است. طرح مسکن کارگری با همکاری دولت، کارفرمایان و کارگران به زودی طراحی و اجرا خواهد شد. وزارت کار و نیز شورای عالی کار این طرح را از اولویت‌های اجرایی خود می‌دانند.

زمان عقد تفاهمنامه ساخت مسکن کارگری

دی ماه ۹۸، این طرح تا حدودی اجرا شد. تفاهم نامه ساخت مسکن کارگری بین وزارتخانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت مسکن و شهرسازی منعقد شد. در فاز اول طرح، دویست‌هزار مسکن برای کارگران در نظر گرفته شده بود.

محمد شریعتمداری در آیین امضای تفاهم‌نامه تامین مسکن کارگران گفت: صندوق‌های تأمین اجتماعی و بازنشستگی کشوری در تأمین مالی این پروژه‌ها مشارکت دارند. ضمن اینکه وزارت راه و شهرسازی نیز در این پروژه با تامین زمین رایگان مجموعه ما را همراهی خواهد کرد. با این حال با گذشت ماه‌های بسیار، از اجرای دقیق این طرح خبری در دست نبود.

مرداد ماه سال جاری، ابراهیم صادقی فر (معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) تشریح کرد: طرح مسکن کارگری با الگوهای نه‌گانه اجرا خواهد شد. اطلاع دقیقی از وضعیت الگوهای نه‌گانه در دست نیست. امروز نیز که نزدیک به هشت ماه از این وعده گذشته است، هنوز این طرح عملی نشده و بر زمین مانده است.

به گفته توفیقی، دولت‌ها هیچ نگرش و دیدگاه آسیب شناسانه درباره اقدمات خود در حوزه مسکن ندارند. طرح‌هایی مثل «مسکن مهر» و «طرح اقدام مسکن ملی» که در دولت‌های احمدی‌نژاد و روحانی تنها تسکین‌دهنده بودند.  این طرح‌ها گرهی از مشکلات کارگران باز نکرد. مولفه‌های مهم مثل دسترسی آسان به محل کار، مراکز درمانی، آموزشی و خدماتی فراموش شد. علاوه بر این امنیت محلی نیز مورد توجه قرار نگرفت.

بانک‌ها نبض بازار مسکن را در دست گرفتند

دولت دوازدهم، سقف تسهیلات قابل پرداخت از ۲۰ میلیون به ۸۰ میلیون تومان افزایش داد. سیاستی که به منظور حمایت کارگران در این روزهای کرونایی اجرا می‌شود.

افزایش ریالی تسهیلات به‌واسطه رکود تورم بازار مسکن و فقدان عناصر نظارتی چندان موثر نخواهد بود. این موضوع تنها نیمی از قیمت یک واحد مسکونی متوسط را پوشش دهد. همچنین برخی از اقتصاددانان معتقدند، سیاست افزایش مبلغ تسهیلات مسکن مناسب وضعیت فعلی اقتصاد ایران نیست و تجربه نشان داده که این اتفاق بازار مسکن را دچار جهش قیمتی می‌کند.

رئیس کمیته دستمزد کانون عالی شوراها گفت: به طور قطع، وام ۷۰ میلیونی تاثیری در افزایش قیمت ندارد. اگر افزایش دستمزد کارگران را عامل بالارفتن نرخ تورم بدانیم باید این وام را نیز به عنوان فاکتور جهش قیمت مسکن معرفی کنیم.

به گفته وی، متقاضیان مسکن در کشورهای صنعتی وظیفه دارند، حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد آورده مسکن را تامین کنند. باقیمانده بر اساس اعتبار بانکی پرداخت می‌شود. کارگران با این مبلغ توانایی خرید چند متر زمین را نخواهند داشت تا چه رسد به اینکه صاحب خانه شوند.

به گفته وی، عوامل متعددی مثل بی‌سر و سامانی ساخت‌وساز، فضل و بخشش‌های دولت در برخی از بخش‌ها، ورود بانک‌ها به عنوان سرمایه‌گذار با هدف درآمد بیشتر و عدم پایش دقیق در افزایش قیمت مسکن تاثیرگذار هستند. بانک‌ها، نبض بازار مسکن را در دست گرفته‌اند و با سیاست‌های خود آن را کنترل می‌کنند.

نبض بازار مسکن در اختیار بانک‌ها قرار دارد. ما بزرگ‌ترین نظام ربوی بانکی را داریم با اینکه کشوری مسلمان و ادعای شیعه‌گری داریم، ما بیشترین نرخ بهره بانکی را داریم، لیبرالیستی‌ترین کشور دنیا هم چنین بانکی ندارد.

نگاه‌ها به مسکن غلط است

طرح‌هایی مثل اجاره به شرط تملیک و اجاره‌های بلند مدت 99 ساله می‌تواند تا حدودی اضطراب کارگران در حوزه مسکن را کاهش دهد. توفیقی معتقد است: تمامی مردم ایران، مسکن را می‌دانند؛ در حالیکه عامل رفاه و ابتدایی‌ترین وسیله برای زندگی است. مادامی که این دیدگاه وجود داشته باشد، اجرای طرح‌های اجاره به شرط تملیک و اجاره‌های بلند مدت میسر نخواهد بود.

سخن پایانی

طرح‌های دولتی مسکن، هیچ کدام موفق نبوده‌اند. این طرح‌ها نه مردم را خانه‌دار کردند و نه طلسم گرانی مسکن را شکستند. حتی جلوی سودجویی مافیای مسکن نتوانستند بگیرند. مزدبگیران انتظار دارند تا با برخورداری از طرح‌های مناسب به حاشیه‌ها کوچ نکنند.



:: برچسب‌ها: مجله ملکی دلتا , وام مسکن , بازار مسکن ,
:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

مدیر معاملات آژانس املاک دلتا 5 عنوان کرد که سقف اجاره‌بها تعیین شده توسط دولت که 25 درصد برای سال جدید اعلام شده، اجرایی نشده است.

سقف اجاره‌بها

نریمان قاسمی مدیر معاملات آژانس املاک دلتا 5 در گفتگو با «مجله ملکی دلتا» عنوان کرد: بازار مسکن چندین ماه است که در رکود به سر می‌برد. این رکود با انتخابات آمریکا آغاز شد و با نوسانات ارز، دلار و سکه ادامه یافت. این روزها که کشور در فضای انتخاباتی به سر می‌برد، همچنان رکود مسکن ادامه دارد.

وی در ادامه افزود: در حال حاضر با توجه به فضای انتخاباتی که در کشور حاکم است، بسیاری از مردم خیلی دست به عصا حرکت می‌کنند. مردم به نوعی فعلاً سرگردان هستند و منتظر نتیجه انتخابات هستند.

قاسمی خاطرنشان کرد: تصور می‌کنم رکود مسکن تا پایان انتخابات و جایگزینی دولت جدید، ادامه خواهد داشت. بعد از مشخص شدن دولت جدید و نتیجه برجام (چه مثبت باشد و چه منفی) مردم ناچار هستند به زندگی خود ادامه دهند از همین رو بازار مسکن مجدد از رکود در بیرون خواهد آمد.

سقف اجاره‌بها

سقف اجاره‌بها تنها در حد حرف بود!

وی در ادامه در خصوص عدم رعایت سقف اجاره‌بها که توسط دولت 25 درصد تعیین شده است، گفت: متاسفانه در این رابطه به ما چیزی ابلاغ شده و نه نهادی به روی آن نظارت دارد. دقیقا چندی پیش بر سر همین مسئله یک مالک و مستاجر با هم مشکل داشتند. در نهایت مستاجر ناچار به تخلیه خانه شد.

مدیر معاملات آژانس املاک دلتا 5 در ادامه افزود: مالکان به ما عنوان می‌کنند آیا شما ابلاغیه‌ای از دولت و صنف خودتان دارید؟ مالکان معتقدند که تعیین سقف اجاره‌بها توسط دولت، تنها در حد حرف است و الزام اجرایی ندارد.

قاسمی معتقد است: دولت این موضوع را تنها برای ایجاد یک جو اجتماعی در رسانه‌ها مطرح کرده است و هیچ نهادی به روی آن نظارتی ندارد.

او می‌گوید: مردم بسیار آگاه شده‌اند. تا زمانی که چیزی ابلاغ نشود و به دنبال آن نهادی بر آن نظارت نداشته باشند، هیچکس زیر بار آن نمی‌رود.

افزایش افسارگسیخته قیمت اجاره‌بها

وی با بیان اینکه بنده حتی شاهد افزایش بیش از 80 درصدی اجاره‌بها نیز بوده‌ام، تصریح کرد: در پی افزایش فشار اقتصادی مالکان می‌خواهند مابه‌تفاوت هزینه کرد روزمره‌شان را از این منبع تأمین کنند.

قاسمی اظهار داشت: مسکن به دلیل اینکه یک کالای مصرفی است مردم ناچار به تهیه آن هستند. مردم حتی اگر ناچار باشند لوکشین خود را پایین‌تر بیاورند و یا حتی اقدام به کاهش متراژ خانه خود کنند، ناچار هستند سرپناهی برای خود تهیه کنند. از همین رو ناخواسته زیر بار هر اجاره‌بهایی می‌روند.



:: برچسب‌ها: رکود مسکن , سقف اجاره بها , مجله ملکی دلتا ,
:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: در طرح جهش تولید و تامین مسکن پیش‌بینی شده، برای تامین هزینه‌های ساخت مسکن از ظرفیت بورس استفاده شود.

ساخت مسکن

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، سید البرز حسینی در رابطه با تاثیر ساخت مسکن عرضه آن در بورس گفت: مسکن حوزه‌ای چند وجهی بوده و مسائل مختلفی در قیمت نهایی آن تاثیر گذار است.

او در ادامه افزود: از این رو بخشی از آن در حوزه تصمیم‌گیری و ریل‌گذاری به دولت و مجلس مربوط است. دولت باید زمینه استفاده از ظرفیت بخش خصوصی را فراهم کند.

عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: تدوین مکانیزمی برای استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه مسکن بسیار راه‌گشا خواهد بود. یکی از این ابزارها استفاده از بازارسرمایه است.

او در خصوص مطلب فوق افزود: اما باید زیرساخت‌های آن به نحوی ایجاد شود که هنگام عرضه مسکن به بورس، همانند سایر محصولات دچار مشکل نشود.

ساخت مسکن

وی اضافه کرد: بورس فرصتی برای جمع‌آوری سرمایه‌های خرد است. وزارت راه و شهرسازی باید زمینه و بستر ورود مسکن به بورس را فراهم و بر آن نظارت داشته باشد. اگر تمامی مسائل را به بورس واگذار کرده و زمینه دلالی در آن فراهم شود، این حوزه نیز همانند سایر حوزه‌ها و محصولات عرضه شده در بورس از کنترل خارج شده و مشکلات را بیشتر می‌کند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در طرح جهش تولید و تامین مسکن پیش بینی شده که برای تامین هزینه های ساخت مسکن و تامین مصالح از ظرفیت بورس استفاده شود.

ساخت مسکن با سرمایه خُرد مردم در بازار بورس

در همین راستا هم برای سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف مکانیزم مشخصی تعریف شده است. لازم است آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها به صورت کارشناسی تدوین شود تا زمینه انحراف ایجاد نشود.

حسینی گفت: اگر بستر در بورس برای عرضه مسکن درست ایجاد شود، یقیناً کمک کننده خواهد بود و مردم به راحتی با سرمایه‌های خُرد خود می‌توانند در بستری سالم در جهت ساخت مسکن مشارکت کنند.



:: برچسب‌ها: طرح جهش تولید , ساخت مسکن با سرمایه کم , مجله ملکی دلتا ,
:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا
اگر تصویر می‌کنید تنها با نقدینگی چند میلیارد تومانی می‌توانید صاحبخانه شوید در اشتباه هستید؛ ما در این گزارش برخی از واحدهای مسکونی که برای خرید آن به زیر 700 میلیون تومان نیاز به نقدینگی دارید را به شما معرفی کرده‌ایم.
خرید خانه

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، این روزها خرید خانه به یک امر نشدنی برای مردم تبدیل شده و هیچکس رویای خانه‌دار شدن با قیمت‌های میلیاردی را در خواب هم نمیبیند.

در حال حاضر بسیاری از مردم با توجه به نقدینگی محدودی که دارند به دنبال خرید خانه با قیمت زیر یک میلیارد تومان هستند؛ البته یافتن خانه با این قیمت‌ها در تهران تقریبا کار بسیار سختی است.

اما با این وجود در حال حاضر خانه‌هایی با قیمت زیر ۷۰۰ میلیون تومان در مناطق 14 به بالا در تهران یافت می‌شود. اما لازم به گفتن است که یافتن خانه بالای ۶۰ متر با این قیمت‌ها تقریبا امکان‌پذیر نیست.

اگر بودجه شما زیر ۷۰۰ میلیون تومان است باید به دنبال خانه با متراژ زیر ۴۵ متر باشید. خانه‌هایی که با این قیمت‌ها در بازار مسکن پیدا می‌شود اغلب با عمر بنای بالای ۱۵ سال است و پیدا کردن خانه زیر ۱۰ سال ساخت ناممکن است.

خانه‌هایی که زیر 700 میلیون تومان به شما معرفی می‌کنیم عموماً با سن بنای بالا و قدیمی‌ساز هستند و امکانات محدودی دارند.

خرید خانه

اگر قصد خرید یا فروش و یا رهن و اجاره مسکن را دارید در اینجا کلیک کنید، تا خانه مورد نظر خود را در کوتاه‌ترین زمان ممکن پیدا کنید.

قیمت کل

امکانات سن بنا متراژ نام محله

630,000,000

آسانسور-انباری – پارکینگ 4 سال ساخت 33

شهرک سینا

599,000,000

15 سال ساخت 45

امام زاده حسن

650,000,000

انباری 19 سال ساخت 43

دولاب

700,000,000

انباری-کمد دیواری 25 سال ساخت 50

دولاب

650,000,000

انباری –پارکینگ موتور-کمد دیواری 18 سال ساخت 40

پیروزی-چهارصد دستگاه

500,000,000

انباری – کابینت هایگلس 20 سال ساخت 38

بریانک

595,000,000

18 سال ساخت 31

بریانک

330,000,000

انباری – تراس 21 سال ساخت 48

کمیل

640,000,000

انباری 10 سال ساخت 49

کمیل

 


:: برچسب‌ها: مجله ملکی دلتا , قیمت خرید آپارتمان در تهران , قیمت آپارتمان های ارزان در تهران ,
:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

این روزها یافتن آپارتمان و خانه‌ با رهن مناسب و اجاره ماهانه مناسب تبدیل به یکی از مصائب مستاجران پایتخت شده است.

خرید آپارتمان در جردن

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، افزایش قیمت مسکن در 1.5 سال اخیر سبب شده تا مالکان برای آپارتمان و خانه‌های کوچک خود نیز اجاره‌های بسیار بالا و مبالغ عجیب، تعیین و مطالبه کنند.

با وجودی که در فصل جابجایی مستاجران قرار داریم، اما یافتن خانه‌ای که با درآمد مستاجران همخوانی داشته باشد، تبدیل به یک مرحله بسیار سخت در بازار مسکن شده است.

برای رهن و اجاره واحدهای تقریبا ارزان قیمت به بودجه‌ای بین 10 تا 100 میلیون تومان بابت رهن و همچنین توان مالی بین 1.7 میلیون تا 3 میلیون تومان بابت اجاره ماهانه نیاز دارید.

بررسی‌ها نشان می‌دهد واحدهای ارزان قیمت در بازار مسکن دارای متراژهای بسیار کوچک تا متوسط هستند به طوری که حداقل متراژ در فایل‌های اجاره برابر با 27 متر بوده و حداکثر متراژ واحدهای استیجاری برابر با 68 متر است.

آپارتمان

در محدوده تهرانپارس شرقی می‌توان آپارتمان های به نسبت ارزانی را در شرق تهران یافت البته متراژ این واحدها و میزان و رهن آنها متفاوت است به طوری در تهرانپارس شرقی، خیابان زهدی می‌توان یک واحد 27 متری را با 20 میلیون و ماهانه 1.7 میلیون تومان رهن و اجاره کرد.

همچنین در این محدوده یک واحد 60 متری با 100 میلیون رهن و ماهانه 1.8 میلیون تومان اجاره داده می‌شود.

مالکان در جنت آباد مرکزی، پیروزی خیابان کریم شاهیان، تهرانپارس شرقی، سی متری نیروهوایی برای رهن واحدهای 60 تا 65 متری بودجه 100 میلیون تومان را در نظر گرفته‌اند.

حداقل میزان رهن نیز مربوط به یک آپارتمان 35 متری در بریانک خیابان حسام‌الدین است که مالک رهن 10 میلیون تومانی و اجاره 2 میلیون تومانی تعیین کرده است.

محدوده

متراژ

میزان رهن

میزان اجاره ماهانه

پرستار جنوبی

55متر

60 میلیون

3 میلیون

بریانک، حسام‌الدین

35متر

10 میلیون

2 میلیون

جنت آباد مرکزی

65متر

100 میلیون

3 میلیون

امیریه، قلمستان

48متر

40 میلیون

2 میلیون

استاد معین

46متر

60 میلیون

2.5 میلیون

پیروزی، کریم شاهیان

60متر

100 میلیون

3 میلیون

فلاح

58متر

40 میلیون

2.7 میلیون

علی آباد جنوبی

45متر

20 میلیون

3 میلیون

سی متری نیروهوایی

60متر

100 میلیون

3 میلیون

میرداماد

35متر

30 میلیون

2 میلیون

تهرانپارس شرقی

60متر

100 میلیون

1.8 میلیون

وحیدیه، بخت آزاد

34متر

20 میلیون

2.5 میلیون

شکوفه، درودیان

68متر

70 میلیون

2.4 میلیون

خلیج فارس

60متر

30 میلیون

2.2 میلیون

شهرک ولیعصر

54متر

25 میلیون

2.5 میلیون

تهرانپارس، زهدی

27متر

20 میلیون

1.7 میلیون



:: برچسب‌ها: مجله ملکی دلتا , اجاره ماهانه آپارتمان در تهران , اجاره واحد های ارزان قیمت ,
:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

کارشناس اقتصاد مسکن معتقد است عرضه مسکن در بورس کالا به شکل اوراق که به پیش فروش متری مسکن معروف شده، می‌تواند طرحی حمایتی از افرادی باشد که توان اقتصادی برای خرید مسکن را ندارند.

عرضه مسکن در بورس

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، عرضه مسکن در بورس کالا با هدف تأمین پایدار بخش مسکن از مدت‌ها پیش مطرح بود تا در نهایت در ۲۹ مرداد ۹۹ تابلوی املاک و مستغلات بورس کالای ایران با عرضه ملک شهر جدید پردیس آغاز شد.

کاربرد اصلی این بازار به عرضه اموال مازاد بخش عمومی و بانک‌ها مربوط می‌شود که تا پیش از راه‌اندازی بازار املاک و مستغلات بورس کالا، روش مزایده اصلی‌ترین روش فروش این اموال مازاد بود اما با راه‌اندازی این بازار جدید، فرصتی به دارندگان املاک داده شد تا روش حراج را جایگزین روش سنتی فروش خود کنند.

جایگزینی این روش با مزایده از سویی به شفافیت بیشتر معاملات در این بخش منجر می‌شود و از طرف دیگر با ایجاد بستری رقابتی کشف واقعی قیمت این املاک را به دنبال دارد.

پیش فروش متری مسکن چیست؟

اما ظرفیت مهم دیگر بورس کالا، مهیا کردن زمینه تأمین مالی برای ساخت مسکن است که بورس کالا سال گذشته پیشنهاد انتشار اوراق سلف موازی استاندارد برای تأمین مالی ساخت مسکن را مطرح کرد که این طرح با عنوان پیش فروش متری مسکن شهرت یافت.

در این طرح سازنده درخواست انتشار اوراق برای تأمین مالی ساخت مسکن در پروژه‌ای مشخص را می‌دهد و افراد می‌توانند اوراق منتشر شده را به‌ازای هر مترمربع ملک از آن خریداری کنند. سازنده با پول فروش اوراق نسبت به ساخت مجتمع موردنظر اقدام کرده و خریداران اوراق نیز به میزان اوراق خود صاحب میزان مشخصی از ملک در پروژه مشخص می‌شوند.

به عبارت ساده‌تر با آغاز به کار این روش بخشی از نقدینگی سرگردان جامعه جمع‌آوری شده و به بخش واقعی تولید روانه می‌شود، به این ترتیب از سویی سایر بازارها از اثرات تورمی این نقدینگی سرگردان در امان خواهند بود و از طرف دیگر با تقویت سمت عرضه انتظار می‌رود که گشایشی در بازار مسکن در کشور به وجود آید.

عرضه مسکن در بورس

پیش فروش متری، طرحی با مشارکت انبوه سازان

در همین زمینه غلامرضا سلامی کارشناس اقتصاد مسکن گفت: برای عرضه مسکن در بورس کالا به فاکتورهای مختلفی نیاز است و با توجه به آنکه عرضه مسکن در بورس کالا، طرحی جدید و منحصر به فرد بوده، نیازمند بررسی دقیق است.

این اقتصاددان با بیان اینکه عرضه مسکن در بورس کالا از طریق انتشار اوراق بهادار و برای مشارکت انبوه سازان به نظر جذاب و عملیاتی می‌آید، گفت: عرضه مسکن در بورس کالا اگر تبدیل به اوراق بهادار شود مانند طرحی که به عنوان پیش فروش متری مسکن مطرح شده، در کوتاه مدت برای افرادی که توان خرید مسکن ندارند مفید است و البته با توجه به نوسان قیمت‌ها، باید ریسک پذیری در این زمینه در نظر گرفته شود.

سلامی اظهار داشت که در مجموع پیش فروش متری مسکن می‌تواند طرحی حمایتی از افرادی باشد که توان اقتصادی برای خرید مسکن را ندارند و از سوی دیگر به توسعه و تولید مسکن در کشور کمک کند.

مشاور وزیر سابق راه و شهرسازی در امور تأمین مالی، با بیان اینکه عرضه مسکن در بورس کالا برای افراد سرمایه گذاری مناسبی محسوب می‌شود، تصریح کرد: یکی از ویژگی‌هایی که عرضه متری مسکن در بورس کالا دارد این است که افراد از این طریق به سرمایه گذاری بلند مدت در حوزه مسکن ترغیب شده و منابع حاصل از این سرمایه گذاری نیز به بخش تولید مسکن هدایت می‌شود



:: برچسب‌ها: مجله ملکی دلتا , مسکن مهر , قیمت رهن و اجاره ,
:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

برخورد سلیقه‌ای بسیاری از مالکان واحدهای مسکونی در تهران و کلان‌شهرها خبر از عدم توجه به سقف اجاره‌بهای تعیین شده توسط ستاد مقابله با کرونا می‌دهد.

سقف اجاره‌بها

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، برخی از اجاره‌نشینان مناطق تهران در پی افزایش قیمت مسکن به حاشیه‌ها کوچ می‌کنند. حداکثر افزایش میزان سقف اجاره‌بها بر اساس دستورالعمل ستاد کرونا در تهران ۲۵ درصد، کلان‌شهرها تا ۲۰ درصد و در سایر شهرها تا ۱۵ درصد تعیین شد. البته یکی از مشکلاتی که در این طرح وجود دارد این است که اجرا نمی‌شود و رعایت آن به سلیقه مالک بستگی دارد.

البته بازار خرید و فروش هم وضع مطلوبی ندارد، گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از افزایش قیمت مسکن در نقاط مختلف استان تهران نشان می‌دهد که در منطقه فردوس تهران قیمت هر مترمربع امسال ۴۴ میلیون تومان و در سال گذشته متری ۳۳ میلیون تومان بوده است و قیمت واحدهای لوکس به متری ۶۰ میلیون تومان می‌رسد.

رهن یک خانه هفتاد متری نوساز در منطقه فردوس ۵۰۰ میلیون تومان امسال هزینه می‌برد، قیمت رهن همین خانه در سال گذشته حدود۲۸۰میلیون تومان بوده است.

قیمت هرمتر مربع خانه در کوه سفید زعفرانیه ۶۷ میلیون تومان شده است و برای خرید یک خانه ۵۰ متری نوساز در نیرو هوایی تهران به دو میلیارد و پانصد میلیون تومان بودجه نیاز دارید.

در آزادی محله استاد معین هم هر واحد مسکونی متری ۲۵ میلیون تومان است. برای اجاره یک واحد ۵۵ متری ۲۰ سال ساخت در نارمک هم باید ۱۰۰ میلیون تومان اجاره و ماهی ۳ میلیون تومان بپردازید.

در ادامه گزارش مصاحبه با زوجی که به علت افزایش قیمت مسکن با توجه به بودجه خود به قسمت دیگری از تهران نقل مکان کردند مصاحبه کردم.

سقف اجاره‌بها

بررسی قیمت رهن و اجاره

این زوج که در سال ۹۸ آپارتمان ۷۰ متری ۱۳ سال ساخت را در منطقه نارمک تهران به صورت رهن کامل با مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان رهن کرده بودند، در سال ۹۹ و با افزایش قیمت مسکن قادر به تمدید رهن این ملک نبوده و به منطقه جنوب تهران رفتند.

این خانواده به منطقه نواب اسلامشهر رفتند، در سال ۹۹ این خانه، ۹۰ متری، ۵ سال ساخت را به مبلغ ۱۲۰ میلیون رهن کرده بودند، مالک برای تمدید این خانه، در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۲۱۰ میلیون تومان رهن و یا ۱۷۰ میلیون تومان و ماهیانه، ۹۰۰ هزار تومان را درخواست کرده است.

قیمت خرید خانه در این منطقه نسبت به سال گذشته حدوداً، دو برابر شده است. در ادامه این زوج با توجه به بودجه خود، از این منطقه کوچ و به منطقه پرند رفتند. در این منطقه، در فاز یک و دو این منطقه، رهن یک واحد ۷۵ متری در واحدهای مسکن مهر یا تعاونی ساز، متری یک میلیون تومان یعنی حدود ۷۵ میلیون تومان، باید هزینه پرداخت.

در این منطقه، مالک برای رهن همین واحد ۷۵ متری در سال گذشته حدود ۴۵ میلیون تومان، پول دریافت می‌کرد. اجاره یک واحد ۶۰ متری نیز حدود سی میلیون و ماهی ۹۰۰ هزار تومان است. قیمت خرید، نسبت به شرایط ملک متری ۸ تا ۱۰ میلیون تومان است که نسبت به سال گذشته حدود ۴۰ درصد افزایش داشته است. در پایان لازم به یادآوری است قیمت خانه‌های شخصی‌ساز دو برابر خانه‌های مسکن مهر و تعاونی‌ساز هستند.



:: برچسب‌ها: مجله ملکی دلتا , عرضه مسکن در بورس , بورس کالا ,
:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

قیمت آپارتمان در تهران با عمر بنای بین یک تا ۳۰ سال و با امکانات مختلف را می‌توانید در این گزارش مشاهده کنید.

قیمت آپارتمان

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، براساس مشاهدات میدانی در مناطق مختلف تهران با توجه به امکانات اطراف منزل و موقعیت آن  قیمت آپارتمان های مختلفی را می‌بینیم.

در این گزارش سعی کردیم قیمت آپارتمان در منطقه ۲۲ گانه تهران یک مورد قیمت مسکن را با عمر بنای بین یک تا ۳۰ سال و متراژ بین 40 تا 150 متر گردآوری کنیم.

توجه کنید که قیمت‌ها بر حسب مترمربع به تومان بوده و تقریبی است، چراکه قیمت مسکن در تهران با توجه به نوع ساختمان، امکانات، خیابان و یا نظر مالک تغییر می‌کند.

منطقه 

آدرس 

متراژ

طبقه 

عمر بنا (سال)

قیمت هر متر مربع (تومان )

1 قیطریه ،خیابان ناصر 107 2 14 65.420.000
2 طرشت ،خیاابن حبیب الله 85 4 1 38.000.000
3 میرداماد ،خیابان کازرون 75 1 3 65.000.000
4 هروی ، خیابان ضابطی 74 5 5 67.027.000
5 اشرفی  اصفهانی، سیمون بولیوار 104 8 1 60.000.000
6 کریم خان، خردمند جنوبی 80 5 9 32.500.000
7 معلم، نرسیده به خیابان مرودشت 45 3 20 27.700.000
8 وحیدیه، کوی مدرسه 62 1 7 22.500.000
9 استاد معین ، تقاطع 21 متری و هاشمی 64 2 19 25.781.000
10 خوش ، بالاتر از بوستان سعدی 150 5 1 30.000.000
11 ابو سعید، خیابان موحدی فر 51 2 20 19.607.000
12 بهارستان، میدان بهارستان 100 2 30 20.000.000
13 پیروزی، بلوار ابوذر، پل دوم 60 3 12 26.666.000
14 بزرگراه محلاتی، میدان غیاثی 42 3 18 17.875.000
15 مشیریه، خیابان زرین خواه 48 5 21 13.958.000
16 خزانه  ،خیابان محمدی 81 1 14 11.975.000
17 آزادی، فلاح 54 4 18 10.185.000
18 یافت آباد 70 3 15 11.857.000
19 عبدل آباد، لقمان جنوبی 53 4 21 14.151.000
20 شهر ری، خیابان 24 متری 62 1 16 17.741.000
21 تهرانسر، بلوار گلها، کوچه بنفشه 102 1 8 26.470.000
22 شهرک راه آهن، خیابان نسیم 119 18 1 34.000.000


:: برچسب‌ها: مجله ملکی دلتا , قیمت آپارتمان در تهران , قیمت مسکن ,
:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

کارشناس اقتصاد مسکن معتقد است عرضه مسکن در بورس کالا به شکل اوراق که به پیش فروش متری مسکن معروف شده، می‌تواند طرحی حمایتی از افرادی باشد که توان اقتصادی برای خرید مسکن را ندارند.

عرضه مسکن در بورس

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، عرضه مسکن در بورس کالا با هدف تأمین پایدار بخش مسکن از مدت‌ها پیش مطرح بود تا در نهایت در ۲۹ مرداد ۹۹ تابلوی املاک و مستغلات بورس کالای ایران با عرضه ملک شهر جدید پردیس آغاز شد.

کاربرد اصلی این بازار به عرضه اموال مازاد بخش عمومی و بانک‌ها مربوط می‌شود که تا پیش از راه‌اندازی بازار املاک و مستغلات بورس کالا، روش مزایده اصلی‌ترین روش فروش این اموال مازاد بود اما با راه‌اندازی این بازار جدید، فرصتی به دارندگان املاک داده شد تا روش حراج را جایگزین روش سنتی فروش خود کنند.

جایگزینی این روش با مزایده از سویی به شفافیت بیشتر معاملات در این بخش منجر می‌شود و از طرف دیگر با ایجاد بستری رقابتی کشف واقعی قیمت این املاک را به دنبال دارد.

پیش فروش متری مسکن چیست؟

اما ظرفیت مهم دیگر بورس کالا، مهیا کردن زمینه تأمین مالی برای ساخت مسکن است که بورس کالا سال گذشته پیشنهاد انتشار اوراق سلف موازی استاندارد برای تأمین مالی ساخت مسکن را مطرح کرد که این طرح با عنوان پیش فروش متری مسکن شهرت یافت.

در این طرح سازنده درخواست انتشار اوراق برای تأمین مالی ساخت مسکن در پروژه‌ای مشخص را می‌دهد و افراد می‌توانند اوراق منتشر شده را به‌ازای هر مترمربع ملک از آن خریداری کنند. سازنده با پول فروش اوراق نسبت به ساخت مجتمع موردنظر اقدام کرده و خریداران اوراق نیز به میزان اوراق خود صاحب میزان مشخصی از ملک در پروژه مشخص می‌شوند.

به عبارت ساده‌تر با آغاز به کار این روش بخشی از نقدینگی سرگردان جامعه جمع‌آوری شده و به بخش واقعی تولید روانه می‌شود، به این ترتیب از سویی سایر بازارها از اثرات تورمی این نقدینگی سرگردان در امان خواهند بود و از طرف دیگر با تقویت سمت عرضه انتظار می‌رود که گشایشی در بازار مسکن در کشور به وجود آید.

عرضه مسکن در بورس

پیش فروش متری، طرحی با مشارکت انبوه سازان

در همین زمینه غلامرضا سلامی کارشناس اقتصاد مسکن گفت: برای عرضه مسکن در بورس کالا به فاکتورهای مختلفی نیاز است و با توجه به آنکه عرضه مسکن در بورس کالا، طرحی جدید و منحصر به فرد بوده، نیازمند بررسی دقیق است.

این اقتصاددان با بیان اینکه عرضه مسکن در بورس کالا از طریق انتشار اوراق بهادار و برای مشارکت انبوه سازان به نظر جذاب و عملیاتی می‌آید، گفت: عرضه مسکن در بورس کالا اگر تبدیل به اوراق بهادار شود مانند طرحی که به عنوان پیش فروش متری مسکن مطرح شده، در کوتاه مدت برای افرادی که توان خرید مسکن ندارند مفید است و البته با توجه به نوسان قیمت‌ها، باید ریسک پذیری در این زمینه در نظر گرفته شود.

سلامی اظهار داشت که در مجموع پیش فروش متری مسکن می‌تواند طرحی حمایتی از افرادی باشد که توان اقتصادی برای خرید مسکن را ندارند و از سوی دیگر به توسعه و تولید مسکن در کشور کمک کند.

مشاور وزیر سابق راه و شهرسازی در امور تأمین مالی، با بیان اینکه عرضه مسکن در بورس کالا برای افراد سرمایه گذاری مناسبی محسوب می‌شود، تصریح کرد: یکی از ویژگی‌هایی که عرضه متری مسکن در بورس کالا دارد این است که افراد از این طریق به سرمایه گذاری بلند مدت در حوزه مسکن ترغیب شده و منابع حاصل از این سرمایه گذاری نیز به بخش تولید مسکن هدایت می‌شود



:: برچسب‌ها: مجله ملکی دلتا , مسکن مهر , قیمت رهن و اجاره ,
:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

برخورد سلیقه‌ای بسیاری از مالکان واحدهای مسکونی در تهران و کلان‌شهرها خبر از عدم توجه به سقف اجاره‌بهای تعیین شده توسط ستاد مقابله با کرونا می‌دهد.

سقف اجاره‌بها

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، برخی از اجاره‌نشینان مناطق تهران در پی افزایش قیمت مسکن به حاشیه‌ها کوچ می‌کنند. حداکثر افزایش میزان سقف اجاره‌بها بر اساس دستورالعمل ستاد کرونا در تهران ۲۵ درصد، کلان‌شهرها تا ۲۰ درصد و در سایر شهرها تا ۱۵ درصد تعیین شد. البته یکی از مشکلاتی که در این طرح وجود دارد این است که اجرا نمی‌شود و رعایت آن به سلیقه مالک بستگی دارد.

البته بازار خرید و فروش هم وضع مطلوبی ندارد، گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از افزایش قیمت مسکن در نقاط مختلف استان تهران نشان می‌دهد که در منطقه فردوس تهران قیمت هر مترمربع امسال ۴۴ میلیون تومان و در سال گذشته متری ۳۳ میلیون تومان بوده است و قیمت واحدهای لوکس به متری ۶۰ میلیون تومان می‌رسد.

رهن یک خانه هفتاد متری نوساز در منطقه فردوس ۵۰۰ میلیون تومان امسال هزینه می‌برد، قیمت رهن همین خانه در سال گذشته حدود۲۸۰میلیون تومان بوده است.

قیمت هرمتر مربع خانه در کوه سفید زعفرانیه ۶۷ میلیون تومان شده است و برای خرید یک خانه ۵۰ متری نوساز در نیرو هوایی تهران به دو میلیارد و پانصد میلیون تومان بودجه نیاز دارید.

در آزادی محله استاد معین هم هر واحد مسکونی متری ۲۵ میلیون تومان است. برای اجاره یک واحد ۵۵ متری ۲۰ سال ساخت در نارمک هم باید ۱۰۰ میلیون تومان اجاره و ماهی ۳ میلیون تومان بپردازید.

در ادامه گزارش مصاحبه با زوجی که به علت افزایش قیمت مسکن با توجه به بودجه خود به قسمت دیگری از تهران نقل مکان کردند مصاحبه کردم.

سقف اجاره‌بها

بررسی قیمت رهن و اجاره

این زوج که در سال ۹۸ آپارتمان ۷۰ متری ۱۳ سال ساخت را در منطقه نارمک تهران به صورت رهن کامل با مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان رهن کرده بودند، در سال ۹۹ و با افزایش قیمت مسکن قادر به تمدید رهن این ملک نبوده و به منطقه جنوب تهران رفتند.

این خانواده به منطقه نواب اسلامشهر رفتند، در سال ۹۹ این خانه، ۹۰ متری، ۵ سال ساخت را به مبلغ ۱۲۰ میلیون رهن کرده بودند، مالک برای تمدید این خانه، در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۲۱۰ میلیون تومان رهن و یا ۱۷۰ میلیون تومان و ماهیانه، ۹۰۰ هزار تومان را درخواست کرده است.

قیمت خرید خانه در این منطقه نسبت به سال گذشته حدوداً، دو برابر شده است. در ادامه این زوج با توجه به بودجه خود، از این منطقه کوچ و به منطقه پرند رفتند. در این منطقه، در فاز یک و دو این منطقه، رهن یک واحد ۷۵ متری در واحدهای مسکن مهر یا تعاونی ساز، متری یک میلیون تومان یعنی حدود ۷۵ میلیون تومان، باید هزینه پرداخت.

در این منطقه، مالک برای رهن همین واحد ۷۵ متری در سال گذشته حدود ۴۵ میلیون تومان، پول دریافت می‌کرد. اجاره یک واحد ۶۰ متری نیز حدود سی میلیون و ماهی ۹۰۰ هزار تومان است. قیمت خرید، نسبت به شرایط ملک متری ۸ تا ۱۰ میلیون تومان است که نسبت به سال گذشته حدود ۴۰ درصد افزایش داشته است. در پایان لازم به یادآوری است قیمت خانه‌های شخصی‌ساز دو برابر خانه‌های مسکن مهر و تعاونی‌ساز هستند.



:: برچسب‌ها: مجله ملکی دلتا , عرضه مسکن در بورس , بورس کالا ,
:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

قیمت آپارتمان در تهران با عمر بنای بین یک تا ۳۰ سال و با امکانات مختلف را می‌توانید در این گزارش مشاهده کنید.

قیمت آپارتمان

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، براساس مشاهدات میدانی در مناطق مختلف تهران با توجه به امکانات اطراف منزل و موقعیت آن  قیمت آپارتمان های مختلفی را می‌بینیم.

در این گزارش سعی کردیم قیمت آپارتمان در منطقه ۲۲ گانه تهران یک مورد قیمت مسکن را با عمر بنای بین یک تا ۳۰ سال و متراژ بین 40 تا 150 متر گردآوری کنیم.

توجه کنید که قیمت‌ها بر حسب مترمربع به تومان بوده و تقریبی است، چراکه قیمت مسکن در تهران با توجه به نوع ساختمان، امکانات، خیابان و یا نظر مالک تغییر می‌کند.

منطقه 

آدرس 

متراژ

طبقه 

عمر بنا (سال)

قیمت هر متر مربع (تومان )

1 قیطریه ،خیابان ناصر 107 2 14 65.420.000
2 طرشت ،خیاابن حبیب الله 85 4 1 38.000.000
3 میرداماد ،خیابان کازرون 75 1 3 65.000.000
4 هروی ، خیابان ضابطی 74 5 5 67.027.000
5 اشرفی  اصفهانی، سیمون بولیوار 104 8 1 60.000.000
6 کریم خان، خردمند جنوبی 80 5 9 32.500.000
7 معلم، نرسیده به خیابان مرودشت 45 3 20 27.700.000
8 وحیدیه، کوی مدرسه 62 1 7 22.500.000
9 استاد معین ، تقاطع 21 متری و هاشمی 64 2 19 25.781.000
10 خوش ، بالاتر از بوستان سعدی 150 5 1 30.000.000
11 ابو سعید، خیابان موحدی فر 51 2 20 19.607.000
12 بهارستان، میدان بهارستان 100 2 30 20.000.000
13 پیروزی، بلوار ابوذر، پل دوم 60 3 12 26.666.000
14 بزرگراه محلاتی، میدان غیاثی 42 3 18 17.875.000
15 مشیریه، خیابان زرین خواه 48 5 21 13.958.000
16 خزانه  ،خیابان محمدی 81 1 14 11.975.000
17 آزادی، فلاح 54 4 18 10.185.000
18 یافت آباد 70 3 15 11.857.000
19 عبدل آباد، لقمان جنوبی 53 4 21 14.151.000
20 شهر ری، خیابان 24 متری 62 1 16 17.741.000
21 تهرانسر، بلوار گلها، کوچه بنفشه 102 1 8 26.470.000
22 شهرک راه آهن، خیابان نسیم 119 18 1 34.000.000


:: برچسب‌ها: مجله ملکی دلتا , قیمت آپارتمان در تهران , قیمت مسکن ,
:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

مالیات بر خانه‌های خالی یکی از مهم ترین ابزارهای قانونی است که در کنترل و اختصاص دادن بهینه مسکن در شرایطی که فاصله زیادی میان عرضه و تقاضا وجود دارد، می‌تواند کمک‌رسان شرایط فعلی بازار مسکن باشد.

مالیات بر واحدهای خالی

مالیات بر خانه‌های خالی با فراز و فرودهای بسیار، در نهایت به قانون تبدیل شد و به مرحله اجرا رسید. در این نوشتار از مجله‌دلتا قصد داریم، به مالیات بر واحدهای خالی بپردازیم.

میزان مالیات بر واحدهای خالی

بر اساس قانونی که مجلس نوشته و به تایید شورای‌نگهبان نیز رسیده است، اگر خانه‌ای بیش از چهار ماه خالی بوده و ساکن نداشته باشد، پس از آن به ازای هر ماه در سال اول۶ برابر، سال دوم ۱۲ برابر و سال سوم ۱۸ برابر مشمول مالیات متعلق به اجاره خواهد شد.

به عنوان مثال، اگر یک واحد مسکونی با ودیعه ۵۰ میلیون تومان و اجاره ماهیانه ۲ میلیون تومان بیش از چهار ماه خالی بماند، در سال اول مشمول ۳۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان جریمه می‌شود.

البته این نوع مالیات به واحدهای کمتر از ۱۵۰ متر در تهران و واحدهای کمتر از ۲۰۰ متر در شهرستان‌ها تعلق نمی‌گیرد.

مالیات خانه‌های خالی

مالیات برای واحدهایی که بیش از ۱۲۰ روز خالی باشند

معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص خانه‌های خالی و دریافت مالیات از آنها گفت:

“بر اساس قانون مالیات، اطلاعاتی که سرپرستان خانوار در سامانه املاک و اسکان ثبت می‌کنند، درصورتی مشمول مالیات واحد خالی نمی‌شود، که سرپرست خانوار مالک یک واحد در شهر محل سکونت و یک واحد نیز در شهر و یا روستایی غیر از شهر محل سکونت خود باشد.”

البته خانوارهایی که بیش از دو واحد مسکونی (یکی در شهر محل سکونت و دیگری در شهر و روستایی غیر از محل سکونت) داشته باشند و بیش از ۱۲۰ روز خالی باشد مشمول مالیات می‌شوند.

مالک بیش از ۵ واحد مسکونی

افرادی که بیش از ۵ واحد مسکونی خالی دارند، مهم نیست که واحدهای مسکونی در یک شهر یا در شهرهای مختلف باشد، به هر حال در صورتی که مالک بیش از ۵ واحد مسکونی خالی باشند، مشمول مالیات واحد خالی دو برابری می‌شوند.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی بیشتر با مطالب حقوقی“فرار از مالیات خانه‌های خالی کلید خورد!” را مطالعه کنید.



:: برچسب‌ها: مجله دلتا,نکات حقوقی,مالیات بر واحدهای خالی,مالیات خانه های خالی ,
:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

اصولا بعد از طلاق زوجین، یکی از خواسته‌های افراد، حذف نام همسر از شناسنامه با استفاده از روش‌های قانونی می‌باشد.

حذف نام همسر پس از طلاق

افراد زیادی هستند که بعد از طلاق، خواهان حذف نام همسر از شناسنامه خود هستند. این مورد دارای قوانین و جزئیاتی است. در این مطلب از مجله‌دلتا به حذف نام همسر پس از طلاق می‌پردازیم.

قانونگذار کشور ما با در نظر گرفتن اهمیت پدیده اجتماعی ازدواج، برای حمایت از خانواده‌ها و جلوگیری از آسیب‌های احتمالی، مقررات و قوانینی را برای حذف نام همسر پس از طلاق وضع کرده است.

در این زمینه می‌توان گفت، تنها قانون حذف نام همسر از شناسنامه ماده ۳۳ قانون ثبت‌احوال می‌باشد.

حذف نام زن از شناسنامه مرد

در صورتی که مرد خواهان حذف نام همسر بعد از طلاق از شناسنامه خود باشد:

  • حذف شدن نام همسر اول وابسته به ثبت رسمی ازدواج دوم می‌باشد.
  • همسر دوم نیز باید درخواست حذف نام همسر اول را داشته باشد.

(ریشه اصلی این موضوع مربوط به آگاهی همسر دوم از ازدواج نخست همسر اول می‌باشد.)

  • این اصول بیان شده تنها برای ازدواج دوم امکان‌پذیر است و در رابطه با ازدواج‌های بعدی ذکر نشده است.

حذف نام همسر

حذف نام مرد از شناسنامه زن

در صورتی که طلاق صورت گیرد دو حالت وجود دارد:

  •  در صورتی که زوجه دوشیزه یا باکره باشد، در این صورت هر یک از زوجین می‌توانند با مراجعه به اداره ثبت‌احوال و ارائه سند طلاق و بنابر نامه پزشکی‌ قانونی، درخواست حذف نام همسر خود را بنمایند.
  • اما اگر زوجه دوشیزه یا باکره نباشد در صورتی می‌توانند درخواست حذف نام همسر را از اداره ثبت احوال بنمایند، که دوباره ازدواج نموده و این ازدواج به صورت رسمی ثبت شده باشد و نام همسر دوم در شناسنامه درج شده باشد. که در اینصورت با اطلاع همسر دوم می‌توانند درخواست حذف نام همسر اول را بنمایند. 

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی بیشتر با دیگر نکات حقوقی در این موضوع، تفاوت حق طلاق با وکالت در طلاق را مطالعه کنید.



:: برچسب‌ها: مجله دلتا,نکات حقوقی,حذف نام همسر از شناسنامه,حذف همسر از شناسنامه پس از طلاق ,
:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

نحوه شکایت سرقت کارت بانکی، به این صورت است که افراد به دادسرای جرائم رایانه‌ای مراجعه و شکایت‌نامه تنظیم می‌کنند. سه روش برای مسدود کردن کارت بانکی وجود دارد.

پیگیری سرقت کارت بانکی

سرقت کارت بانکی از جمله مواردی است که امکان دارد برای هر شخصی اتفاق بیفتد. در این نوشتار از مجله‌دلتا به پیگیری سرقت کارت بانکی می‌پردازیم.

سرقت از کارت بانکی تنها از طریق اینترنت صورت نمی‌گیرد و ممکن است مانند سرقت‌های تعزیری غیر‌اینترنتی، توسط دسترسی به کارت‌بانکی و مشخصات آن اتفاق بیفتد.

پیگیری سرقت کارت بانکی 

  • کلیه رمزهای کارت بانکی اعم از رمز کارت و رمز اینترنتی، تغییر داده شود.
  • افراد باید در مواردی که مبلغ قابل توجهی در حساب بانکی خود دارند، آن را به یک حساب دیگر منتقل یا حساب را خالی کنند.
  • به شعبه‌ای که در آن حساب دارند، مراجعه و پرینتی از آخرین تراکنش‌های بانکی خود دریافت کنند.
  • نحوه شکایت سرقت کارت‌بانکی به این صورت است، که افراد به دادسرای جرائم رایانه‌ای مراجعه و شکایت‌نامه تنظیم می‌کنند.
  •  نامه‌ای از پلیس و دادسرا دریافت کنند، تا درگاهی که از طریق آن از کارت آن‌ها خرید صورت گرفته، مشخص شود.

چگونه کارت بانکی را مسدود کنیم؟

مسدود کردن کارت با مراجعه به عابر بانک

باید به اولین عابر بانک مراجعه شود. لازم نیست حتما دستگاه خودپرداز منطبق با بانک مرجع کارت باشد. سپس مراحل زیر به ترتیب انجام شود:

  •  دکمه ثبت زده شود.
  •  گزینه مسدود کردن کارت انتخاب شود.
  • شماره کارت و رمز کارت وارد شود.

مسدود کردن کارت‌ بانکی از طریق تلفن گویای بانک

افراد می‌توانند با تلفن گویای بانک مربوطه تماس گرفته و با پاسخ دادن به سوالاتی که کارشناس یا اپراتور بانک می‌پرسد، اقدام به مسدودی کارت بانکی خود کنند.

مسدود کردن کارت بانکی از طریق اینترنت بانک

بسیاری از بانک‌ها گزینه مسدودسازی و غیر فعال کردن کارت‌های بانکی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند. بنابراین فقط لازم است افراد شماره کارت و رمز عبور خود را حفظ باشند تا بتوانند کارت بانکی مفقود شده خود را بدون در دست داشتن کارت مسدود کنند.

سرقت کارت بانکی

مجازات سرقت از حساب بانکی

مجازات جرم سرقت از حساب دیگری اگر به صورت اینترنتی رخ دهد:

  • سارق اینترنتی باید، وجهی را که از طریق اینترنت سرقت کرده است، را به مالک پس بدهد. علاوه بر آن به حبس از یک تا پنج سال یا جریمه نقدی از بیست میلیون (۲۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا یکصد میلیون (۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال محکوم خواهد شد.
  •  اما اگر با بدست آوردن شماره کارت بانکی به همراه رمز اول و دوم کارت شخص مورد نظر، با برداشتن کارت او بصورت پنهانی دست به سرقت بزند، مشمول ماده ۶۵۷ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات می‌شود.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر مطلب سرقت اینترنتی و مجازات آن را در بخش حقوقی مجله‌دلتا مطالعه کنید.



:: برچسب‌ها: مجله دلتا,نکات حقوقی,سرقت کارت بانکی,اگر کارت بانکی مفقود شود؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

تفاوت مبایعه نامه و قولنامه از جمله مواردی است که همیشه برای اشخاص سوال بوده است. قولنامه و مبایعه‌ نامه قراردادهایی هستند که افراد در معاملات خود از آن‌ها استفاده می‌کنند.

تفاوت مبایعه‌نامه و قولنامه

عموم مردم به قولنامه، مبایعه‌نامه هم می‌گویند؛ اما باید گفت، این دو واژه از لحاظ حقوقی تفاوت دارند. در این نوشتار از مجله‌دلتا به تفاوت مبایعه‌نامه و قولنامه می‌پردازیم.

تفاوت قولنامه و مبایعه‌نامه

در مورد مبایعه‌نامه به محض اینکه قرارداد منعقد شد، لازم است وجهی را به فروشنده پرداخت کنید و فروشنده در ازای دریافت وجه، باید سند مبایعه‌نامه را به شما ارائه کند؛ اما در مورد قولنامه نباید به محض تنظیم قرارداد، وجه را به فروشنده پرداخت کنید. بلکه شما با این تعهد‌نامه در واقع از فروشنده قول خواهید گرفت که تا آماده کردن وجه اولیه، مال را به کس دیگری نفروشد.

بنابراین قولنامه به معنی مالکیت خریدار نیست. مبایعه‌نامه یعنی همان قرارداد بیع که اگر متعهد به تعهد خود عمل نکند، می‌توان ایشان را ملزم به تسلیم مال یا ثمن کرد. در قولنامه، به موجب آن می‌توان الزام (اجبار) به انجام تعهد را از دادگاه درخواست کرد.

مبایعه‌نامه و قولنامه

نکات لازم جهت تنظیم مبایعه‌نامه و قولنامه

اگر با فروشنده به توافق رسیدید برای تنظیم قولنامه و یا مبایعه‌نامه‌ باید نکات زیر را مدنظر داشته باشید:

 قرارداد کاملاً قانونی باشد

در تنظیم قولنامه و یا مبایعه‌نامه حتماً محکم کاری کنید. به این معنا که تعهدات طرفین حتما براساس قوانین کشوری در قرارداد لحاظ گردد تا در زمان تنظیم سند رسمی ملک، مشکلی بروز نکند.

از وجود ملک، اطمینان حاصل کنید

برای خرید ملک تا زمانی‌که خودتان به شخصه مراجعه نکرده و از وجود آن مطمئن نشده‌اید، اقدام به امضای مبایعه نامه و قولنامه نکنید.

 نحوه پرداخت وجه مشخص گردد

کمتر کسی می‌تواند هزینه ملک خریداری شده را نقدا و یک‌جا پرداخت کند. اما برای اینکه در آینده در روند پرداخت هزینه‌ها مشکلی بروز نکرده و فروشنده نخواهد پیش از موعد از شما درخواست پول کند، حتماً تاریخ قسط‌ها در مبایعه‌نامه مشخص شود.

در مورد قولنامه نیز تعیین کنید، اولین هزینه پرداختی در چه تاریخ و به چه میزان پرداخت شود.

 موارد استثنا را در قرارداد ذکر کنید

از جمله این موارد، اگر خریدار در پرداخت مبالغ در تاریخ‌های تنظیم شده کوتاهی کند، باید مبلغی را به عنوان جریمه پرداخت کند و اگر در زمان تحویل سند، فروشنده موفق نشده باشد بنا را به موقع آماده و تحویل دهد، لازم است مبلغی را به عنوان جریمه به فروشنده پرداخت کند.

 قرارداد ملک باید دارای شاهد باشد

تفاوتی ندارد که خرید ملک را از طریق مبایعه نامه انجام می‌دهید و یا در ابتدا به سراغ قولنامه می‌روید.

در هر صورت بجز شما و فروشنده، باید نفر سومی به عنوان شاهد این قرارداد را امضا کند که معمولاً صاحبان بنگاه‌های معاملاتی این‌کار را انجام خواهند داد. این شاهد در صورت بروز مشکل، بصورت بی‌طرف در دادگاه شهادت خواهد داد.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی بیشتر با مطالب حقوقی مطلب تنظیم قولنامه ملک و نکات آن را مطالعه کنید.



:: برچسب‌ها: مجله دلتا,نکات حقوقی,تفاوت مبایعه نامه و قولنامه,فرق موباینامه و قولنامه ,
:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

با توجه به اینکه بانک مرکزی شرایط سخت گیرانه ‌را برای افرادی که چک‌ آنها برگشت می خورد در نظر گرفته است ، رفع سوء اثر از چک ‌های برگشتی بسیار مهم است.

مراحل رفع سوء اثر چک برگشتی

با توجه به تغییرات صورت گرفته در قوانین چک، شرایط برای کسانی که چک برگشتی دارند بسیار سخت شده است. به همین جهت در این مطلب از مجله‌دلتا به مراحل رفع سوء اثر چک برگشتی می‌پردازیم.

رفع سوء اثر از چک برگشتی اگر لاشه چک موجود است

تأمین موجودی چک برگشتی

باید مبلغ کسری موجودی را به سپرده جاری خود، واریز کنید.

بانک پس از رفع برگشت چک و پرداخت مبلغ آن به دارنده چک، نسبت به رفع سوء اثر از سابقه چک برگشتی شما اقدام می‌کند.

ارائه لاشه چک برگشتی

اگر شما موفق شده‌اید خارج از چارچوب بانک با دارنده چک توافق کنید( دادن چکی دیگر یا پرداخت مبلغ چک یا هر روش معمول دیگری)، وظیفه شماست که لاشه چک برگشتی را به بانک ارائه کنید.

سوءاثر از چک برگشتی

رفع سوء اثر از چک برگشتی بدون لاشه چک

ارائه رضایت‌نامه محضری ذی‌نفع چک به بانک

اگر به هر دلیل لاشه چک برگشتی در دسترس نباشد (پاره شده، مفقود شده، سوخته، دزدیده شده یا…)، ذی‌نفع چک (یعنی دارنده کنونی چک برگشتی که باید در ازای چک، پول بگیرد) می‌تواند با حضور در دفترخانه اسناد رسمی، رضایت خود را اعلام کند.

بانک با دریافت این رضایت‌نامه رسمی و قانونی، باید نسبت به رفع سوء اثر از چک برگشتی و ابطالش اقدام کند.

واریز مبلغ چک به سپرده قرض‌الحسنه جاری و مسدود کردن آن به مدت ۲ سال

اگر دارنده چک آنقدر در دسترس نیست که به بانک برود و چک را نقد کند در این صورت شما می‌توانید با واریز معادل کسری موجودی‌تان به سپرده قرض‌الحسنه جاری خود، درخواست مسدود شدن این مبلغ را بکنید.

ارائه حکم قضایی مبنی بر رفع سوء اثر از سوابق چک برگشتی

در کنار همه این شرایط، اگر به هر روشی موفق شدید از مراجع قضایی، حکمی مبنی بر رفع سوءاثر چک بگیرید بانک باید برای رفع سوء اثر چک شما اقدام کند.

انقضای مدت نگهداری سوابق چک‌های برگشتی

این آخرین مورد از روش‌های رفع سوءاثر چک است.

در صورتی که شما به هر دلیلی برای رفع سوء اثر از چک برگشتی اقدام نکردید و مشکلی هم با سیستم بانکی کشور پیدا نکردید( یعنی نیازی به دسته‌چک جدید نداشتید یا وام و تسهیلاتی از بانک نمی‌خواستید و…)، پس از انقضای مدت ۳ سال از تاریخ صدور گواهی‌نامه عدم پرداخت آن، به‌صورت خودکار از سامانه اطلاعاتی بانک مرکزی رفع سوء اثر خواهد شد.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر مطلب صدور فوری اجرائیه چک بدون شکایت را مطالعه کنید.



:: برچسب‌ها: مجله دلتا،نکات حقوقی,رفع سوء اثر چک برگشتی,سوء اثر از چک برگشت خورده ,
:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

بی‌شک در حال حاضر معضل داروهای تقلبی از معضلات بزرگ جهان به شمار می‌رود. بنابراین مقابله با آن بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.

مجازات واردات داروهای تقلبی

قاچاق اقسام متفاوتی دارد که برای هر کدام از آنها مجازاتی تعیین شده است. یکی از این موارد قاچاق دارو است. در این مطلب از مجله‌دلتا به مجازات واردات داروهای تقلبی می‌پردازیم.

هنگامی‌که سخن از قاچاق دارو به میان می‌آید،‌ نگرانی از  خطراتی که جان انسان‌ها را تهدید می‌کند باعث می‌شود، بررسی و مقابله با آن بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

در حال حاضر سود داروهای تقلبی از سود قاچاق موادمخدر بسیار فراتر است. به همین خاطر تبهکاران بیشتری به سوی این بازار جذب می‌شوند.

واردات داروهای تقلبی

مجازات کالاهای قاچاق

طبق قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، هر شخص حقیقی یا حقوقی که اقدام به واردات و صادرات دارو، مکمل‌ها، ملزومات و تجهیزات پزشکی، بدون انجام تشریفات قانونی نماید، به مجازات کالاهای قاچاق محکوم می‌شود.

حال آنکه این مجازات مانع از پرداخت دیه و خسارت‌های وارده نیست. هم‌چنین حمل، نگهداری، عرضه و فروش محصولات فوق نیز مشمول مجازات‌های این ماده است‌.

برای مثال اگر ارزش کالای قاچاق:

  • یک میلیون تومان باشد، جزای نقدی آن ۲ تا ۳ برابر ارزش کالا خواهد بود.
  • اما اگر ارزش کالای قاچاق یک تا ۱۰ میلیون تومان باشد، جزای نقدی آن ۳ تا ۵ برابر است.
  • و اگر ارزش کالا از ۱۰ تا یکصد میلیون تومان باشد، مجازاتی معادل ۵ تا ۷ برابر ارزش کالای قاچاق و همچنین مجازاتی برابر ۶ ماه تا ۲ سال حبس خواهد داشت.
  • اما اگر ارزش کالای قاچاق بیش از یکصد میلیون تومان تعیین شود، علاوه بر جزای نقدی معادل ۷ تا ۱۰ برابر ارزش کالا، فرد متخلف به ۲ تا ۵ سال حبس نیز محکوم خواهد شد.

اگر قاچاق این کالاهای ممنوعه به حدی برسد که به حکم افساد فی الارض نزدیک شود، حتی مجازات واردات داروهای تقلبی ممکن است اعدام نیز باشد.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر قاچاق کالا و ارز ؛ و مجازات آن چیست؟ را مطالعه کنید.



:: برچسب‌ها: مجله دلتا،نکات حقوقی,جرم واردات داروی تقلبی,فروش داروهای تقلبی,وارد کردن داروی تقلبی ,
:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

بسیاری از افراد در جلسات دادگاه اقدام به اثبات جرم به وسیله دلایل و مدارک مختلفی می‌کنند و گاهی اوقات آنها برای اثبات دلایل خود به عکس، فیلم و صداهای ضبط شده روی می‌آورند.

استناد به عکس و فیلم در دادگاه

ممکن است اشخاص به دلایل مختلف، تصویر یا صدای شخصی را بدون اجازه صاحب تصویر و صدا ضبط کنند.

در این مطلب از مجله‌دلتا به موضوع استناد به عکس و فیلم در دادگاه می‌پردازیم.

چه نوع عکس‌برداری و فیلم‌برداری جرم است؟

قانون‌گذار، برخی از فیلم‌برداری و عکس‌برداری‌های خاص را جرم‌انگاری کرده است.

طبق بند (ب) ماده ۵ در قانون نحوه مجازات، اشخاصی که در امور سمعی و بصری فعالیت‌های غیرمجاز می‌کنند مجازات خواهند شد:

« تهیه فیلم یا عکس از محل‌هایی که مختص بانوان بوده و آنها فاقد پوشش مناسب می‌باشند مانند حمام‌ها و استخرها و… یا تکثیر و توزیع آن، ممنوع است.»

طبق این ماده مرتکبان جرم فوق به دو تا پنج سال حبس و ده سال محرومیت از حقوق اجتماعی و ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌شوند.

هم‌چنین به حکم این قانون فردی که از عکس و فیلم او سوءاستفاده شده است، می‌تواند دعوی مطالبه هزینه و ضرر و زیان وارده را در دادگاه کیفری اقامه کند.

عکس و فیلم در دادگاه

استناد به عکس و فیلم در دادگاه ممکن است؟

هر آنچه که در ایجاد آگاهی و علم‌قاضی مبنی بر وقوع جرم یا حادثه کمک کند، قابل استناد است.

اصولا اگر عکس، صدا و فیلم نیز در ایجاد علم‌قاضی نسبت به موضوع پرونده قضایی کمک کند، می‌تواند مورد استناد قرار گیرد.

ماده ۱۹۹ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی نیز مقرر کرده است:

«در کلیه امور حقوقی، دادگاه علاوه بر رسیدگی به دلایل مورد استناد طرفین دعوا، هرگونه تحقیق یا اقدامی که برای کشف حقیقت لازم‌ باشد، انجام خواهد داد».

البته باید توجه داشت که قاضی دادگاه در صورت تشخیص اهمیت فیلم و صدا، باید از طریق ارجاع امر به کارشناسی، از صحت و مونتاژی نبودن این تصاویر و صداها اطمینان حاصل کند.

در صورتی که کارشناس آن را تایید کند، استناد به عکس و فیلم در دادگاه امکان‌پذیر است.

مطلب پیشنهادی:برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر سوءاستفاده از عکس دیگران در فضای مجازی را مطالعه کنید.



:: برچسب‌ها: مجله دلتا،نکات حقوقی,عکس و فیلم در دادگاه مدرک است؟,فیلم و عکس در دادگاه ,
:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

آن چیزی که امروزه در کشور ما برای ثبت سند ملک های تجاری و مسکونی رایج می‌باشد، این است که ملک مورد نظر یا سند تک برگ دارد و یا اینکه به صورت معامله قولنامه‌ای ثبت می‌شود.

برخی از نکات قولنامه

 

معاملات قولنامه‌ای یکی از معاملات ملک هستند، که اما و اگرها در مورد آن بسیار زیاد است. بنابراین در این بخش از مجله‌دلتا به برخی از نکات قولنامه می‌پردازیم.

به بیان ساده، قولنامه یک سند و نوشته عادی برای انجام معامله است که بین فروشنده و خریدار تنظیم و امضا می شود.

هر کدام از فروشنده و خریدار با قولنامه نسبت به هم، تعهداتی را قبول می‌کنند و زمانی را برای انجام آن تعهدات در نظر می‌گیرند.

با وجود دفتر اسناد رسمی چه نیازی به تنظیم قولنامه است؟

  • هزینه بالای تنظیم سند رسمی
  • آماده نبودن اسناد و مدارک ملک برای انتقال سند
  • آماده نبودن خریدار برای پرداخت نقدی همه مبلغ قرارداد
  • فوری بودن انجام معامله
  • سریع و آسان بودن تنظیم قولنامه

این موارد برخی از نکات قولنامه هستند، که باعث‌ علاقه مردم به انجام معامله از طریق قولنامه و نه تنظیم سند رسمی می‌شوند.

آیا قولنامه اعتبار دارد؟

مثل تمام تعهدات و اسناد دیگر، اگر یکی از طرفین به تعهداتی که در قولنامه داده عمل نکند، می‌توان از طریق دادگاه ، شورای حل اختلاف یا داور ، او را ملزم به انجام تعهد کرد.

معامله قولنامه ای

نکات خرید ملک قولنامه‌‌ای

  •  حتما از ملکی که قصد خریدش را دارید بطور دقیق بازدید کنید.
  •  مطمئن شوید که ملک مورد معامله دارای سند تک برگ است.
  • مطمئن شوید که سند ملک مورد معامله، در رهن بانک نباشد.
  •  اطمینان پیدا کنید، فروشنده ممنوع المعامله نبوده است.
  • ترتیبات پرداخت مبلغ معامله را بر اساس یک جدول زمانی تنظیم کنید.
  • اگر در ملک مستاجر نشسته است، حتماً مستاجر را از معامله آگاه کنید.
  • زمان دقیق تحویل ملک یا خانه مورد نظر  را حتما در قولنامه بنویسید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی بیشتر با نکات حقوقی در این زمینه،نکات طلایی در نوشتن مبایعه نامه را مطالعه کنید.



:: برچسب‌ها: مجله دلتا،نکات حقوقی,از نکات قولنامه,معامله قولنامه ای,شرایط قولنامه ,
:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

بر اساس قیمت‌های ثبت شده در بازار مسکن تهران، متوسط قیمت خرید مسکن در برخی از مناطق گران قیمت تهران مانند ولنجک متری 92 میلیون تومان است.

خرید مسکن

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، آیا می‌دانید بنا بر آگهی‌های ثبت شده در برخی از سایت‌های فروش ملک، برای خرید مسکن در برخی از مناطق گران قیمت تهران چقدر بودجه لازم است؟

بر اساس اطلاعات موجود در جدول زیر، متوسط نرخ خرید مسکن در جردن و پاسداران در محدوده متری ۶۵ میلیون تومان ثبت شده است.

هر متر مسکن در قیطریه ۷۱ میلیون تومان، سعادت‌آباد ۷۵ میلیون تومان، شهرک غرب ۷۷٫۸ میلیون تومان و اقدسیه ۷۹ میلیون تومان ثبت شده است.

متوسط قیمت خرید مسکن در شهرک غرب نسبت به هفته گذشته سه درصد افزایش داشته است. در مقابل متوسط قیمت خانه در اقدسیه ۳٫۳ درصد کاهش داشته است.

خرید مسکن

فرمانیه، دروس و نیاوران مناطقی هستند که برای خرید هر متر مربع خانه حداقل ۸۵ میلیون تومان نقدینگی لازم دارد.

در بین مناطق موجود در جدول، ولنجک با متوسط قیمت ۹۲ میلیون تومان برای هر متر خانه، بیشترین قیمت مسکن را دارد. زعفرانیه با متوسط قیمت ۱۰۹ میلیون تومان و الهیه ۱۱۶ میلیون تومان برای خرید هر متر مربع آپارتمان، از گران‌ترین مناطق تهران برای خانه‌دار شدن هستند.

نرخ فروش مسکن در ولنجک نسبت به هفته گذشته هفت درصد کاهش داشته و الهیه رشد ۳٫۱ درصدی قیمت هر متر مسکن را ثبت کرده است. در جدول زیر متوسط نرخ فروش مسکن در برخی از مناطق گران‌ قیمت تهران را مشاهده می‌کنید.

خرید مسکن



:: برچسب‌ها: مناطق لاکچری تهران , قیمت آپارتمان در ولنجک , مجله ملکی دلتا ,
:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

شما با خرید آپارتمان در آیت الله کاشانی در یکی از بهترین محله‌های پایتخت سکونت خواهید داشت چرا که هر چه از زندگی شهری انتظار دارید در این محله به آن دسترسی خواهید داشت.

خرید آپارتمان در آیت الله کاشانی

اگر قصد خرید آپارتمان در آیت الله کاشانی را دارید تا انتهای این گزارش با «مجله ملکی دلتا» همراه باشید.

محله آیت الله کاشانی، بلواری در غرب پایتخت است که در منطقه 5 شهرداری تهران واقع شده که از غرب به شهر زیبا، از شرق به فلکه دوم صادقیه از جنوب به فردوس شرق و از شمال به اتوبان حکیم منتهی می‌شود.

این بلوار به دلیل دسترسی مناسب با بزرگراه‌هایی چون ستاری، حکیم و شهید باکری میان تهرانی‌ها از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

یکی از ویژگی‌های مهم این محله دسترسی راحت به امکانات رفاهی، آموزشی، درمانی، تفریحی و … است.

شما با سکونت در این محله از نظر دسترسی به حمل‌ونقل عمومی مشکل خاصی نخواهید داشت. اما یکی از معایب این محله که ساکنان آن همواره از آن شکایت دارند، ترافیک سنگین است که در ساعات اوج، ترافیک در این محله به حداکثر می‌رسد.

خرید آپارتمان در آیت الله کاشانی

بررسی قیمت مسکن در محله‌ آیت‌ الله کاشانی

در طی سالیان اخیر ساخت‌وسازهای زیادی در محله آیت الله کاشانی انجام شده از همین رو می‌توان گفت که بافت امروزه این محله بافتی نوساز است. اگر قصد خرید آپارتمان در آیت الله کاشانی را دارید لازم است که بدانید قیمت مسکن در این محله متوسط رو به بالاست.

شما در این محله واحدهای با متراژ پایین‌تر از 70 متر کمتر خواهید یافت اما در هر صورت جزو محله‌هایی به شمار می‌رود که تنوع متراژ در آن بالاست.

قیمت آپارتمان‌های نوساز در این محله بین 45 تا 60 میلیون تومان است که با توجه به موقعیت مکانی، امکانات، متریال به کار رفته در ساختمان و … این قیمت متغیر است.

اما اگر نقدینگی کمتری برای خرید خانه در این محله دارید می‌توانید به سراغ خانه‌های با عمر بنای پایین‌تر بروید. متوسط قیمت خانه با عمر بنای بالای 15 سال در این محله، بین 30 تا 45 میلیون تومان است.

 

نام محله متراژ سن بنا قیمت هر متر قیمت کل
آیت الله کاشانی 104 17 سال 40,000,000 4,160,000,000
آیت الله کاشانی 123 10 سال 37,398,000 4,600,000,000
آیت الله کاشانی 114 15 سال 32,895,000 3,750,000,000
آیت الله کاشانی 65 18 سال 30,769,000 2,000,000,000
آیت الله کاشانی 182 نوساز 65,000,000 11,830,000,000

مطالعه بیشتر: اگر قصد خرید آپارتمان در محله سی متری جی را دارید، ما در این مقاله «آشنایی با محله سی متری جی» شما را بیشتر با این محله آشنا خواهیم کرد.



:: برچسب‌ها: خرید آپارتمان در آیت الله کاشانی , مجله ملکی دلتا , محله آیت الله کاشانی ,
:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

بسیاری از مردم به دلیل نقدینگی محدودی که دارند به دنبال محله‌هایی هستند که متوسط قیمت مسکن در آن پایین باشد. از همین رو ما خرید آپارتمان در هاشمی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

خرید آپارتمان در هاشمی

اگر قصد خرید آپارتمان در هاشمی را دارید تا انتهای این گزارش با «مجله ملکی دلتا» همراه باشید تا شما را بیشتر با این محله که قدمتی بیش از یک قرن دارد، آشنا کنیم.

محله هاشمی یک خیابان در منطقه 9 شهرداری تهران است که جزو محله‌های قدیمی پایتخت محسوب می‌شود. این محله از شمال با خیابان هاشمی، از شرق با خیابان جیحون و خیابان کمیل، از جنوب با خیابان هرمزان و از غرب با خیابان نوری نیارکی و بزرگراه یادگار امام منتهی می‌شود.

محله هاشمی با محله‌هایی همچون جی، جیحون، دستغیب، هفت چنار، کارون و … همسایگی دارد. این محله اغلب امکانات رفاهی، تفریحی، درمانی، دولتی و … را برای ساکنان خود فراهم کرده است اما یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این محله دسترسی راحت به حمل‌ونقل عمومی است که تردد شما برای هر نقطه به پایتخت را آسان می‌کند.

خرید آپارتمان در هاشمی

بررسی قیمت مسکن در محله هاشمی

اگر قصد خرید آپارتمان در هاشمی را دارید بد نیست که بدانید متوسط قیمت در این محله متوسط است. شما در این محله امکان یافتن خانه با هر متراژی را خواهید داشت.

متوسط قیمت مسکن در این محله بین 19 تا 25 میلیون تومان است که بسته به موقعیت مکانی، امکانات، متراژ، سن بنا و … متغیر است.

این محله با داشتن واحدهای مسکونی کم متراژ، امکان صاحب‌خانه شدن با نقدینگی زیر 900 میلیون تومان را فراهم کرده است. برای مثال در حال حاضر یک واحد مسکونی 38 متری با 20 سال و با امکانات انباری و پارکینگ سندی به مبلغ 760 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

یک واحد مسکونی دیگر با متراژ 45 متر و عمر بنای 5 سال ساخت، با امکانات آسانسور و انباری با قیمت 990 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

نام محله متراژ عمر بنا قیمت هر متر قیمت کل
هاشمی 115 نوساز 20,000,000 2,300,000,000
هاشمی 98 نوساز 24,000,000 2,352,000,000
هاشمی 42 2 سال 21,087,000 970,000,000
هاشمی 65 6 سال 23,077,000 1,500,000,000
هاشمی 51 15سال 25,490,000 1,300,000,000

مطالعه بیشتر: اگر قصد خرید آپارتمان در محله آیت الله کاشانی را دارید، ما در این مقاله «آیت‌الله کاشانی محله‌ای سرشناس در غرب پایتخت» شما را بیشتر با این محله آشنا خواهیم کرد.



:: برچسب‌ها: خرید آپارتمان در هاشمی , مجله ملکی دلتا , قیمت مسکن در محله هاشمی ,
:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

بسیاری از مردم به دلیل قیمت متوسط مسکن در منطقه 9، متقاضی خرید آپارتمان در شهید دستغیب هستند؛ ما در این گزارش به چرایی این موضوع خواهیم پرداخت.

خرید مسکن در شهید دستغیب

اگر قصد خرید آپارتمان در شهید دستغیب را دارید با «مجله ملکی دلتا» همراه باشید تا قیمت مسکن در این محله را بررسی کنیم.

محله شهید دستغیب در منطقه 9 شهرداری تهران واقع شده که از ابتدای بزرگراه سعیدی آغاز شده و تا بزرگراه یادگار امام (ره) ادامه دارد. این محله از سمت شمال به خیابان هاشمی، از سمت جنوب به نهر فیروزآباد، از سمت شرق به خیابان شهیدان و از سمت غرب به بلوار آیت‌الله سعیدی منتهی می‌شود.

این محله اغلب امکانات مورد نیاز درمانی، رفاهی، آموزشی و … را برای سکونت دارد. اما یکی از مشکلات این محله عرض کم معابر است که مشکلات ناشی از پارک حاشیه‌ خودروها برای عبور و مرور وسایل نقلیه را در پی داشته است.

اگر قصد استفاده از خودرو شخصی را دارید، بد نیست که بدانید این محله در محدوده‌ی طرح ترافیک و زوج و فرد قرار ندارد. البته دسترسی شما در این محله به حمل‌ونقل عمومی کار سختی نیست.

یکی از کارهای جالبی که در سال گذشته در این محله انجام شد؛ رنگی-رنگی کردن برخی از کوچه‌های این محله بود. این اقدام جالب شهرداری 9 باعث شد فضای رخوت و سستی را از این محل دور شود. این اقدام شهردای با استقبال زیاد ساکنان این محله مواجه شد.

خرید مسکن در شهید دستغیب

اما یکی از ویژگی‌های این محله یافتن خانه با متراژهای پایین است که باعث شده هر فردی با هر نقدینگی امکان خرید، رهن و یا اجاره را داشته باشد. شما در این محله می‌توانید با نقدینگی زیر یک میلیارد تومان نیز صاحب‌خانه شوید.

نام محله متراژ سن بنا قیمت هر متر قیمت کل
شهید دستغیب 50 10سال 19,600,000 980,000,000
شهید دستغیب 36 8 سال 21,111,000 760,000,000
شهید دستغیب 96 2 سال 21,250,000 2,040,000,000
شهید دستغیب 44 2 سال 21,818,000 960,000,000
شهید دستغیب 77 1 سال 21,000,000 1,617,000,000


:: برچسب‌ها: خرید آپارتمان در دستغیب , مجله ملکی دلتا , محله دستغیب ,
:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

مدیرعامل بانک مسکن از انبوه سازان خواست تا با استفاده از وام ۴۵۰ میلیونی ساخت وساز، عقب ماندگی در بخش ساخت مسکن را جبران کنند.

ساخت مسکن

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، محمود شایان با اشاره به افزایش سقف تسهیلات ساخت مسکن، افزود: اکنون سقف تسهیلات ساخت مسکن به روش‌های معمول ۲۰۰ میلیون تومان به ازای هر واحد مسکونی است که امسال سقف تسهیلات مسکن برای سازندگانی که از فناوری‌های نوین در فرایند ساخت استفاده کنند بیش از دو برابر و به ۴۵۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.

شایان گفت: از انبوه‌سازان دعوت می‌کنم که با توجه به شکاف عرضه با تقاضای مسکن از این تسهیلات ویژه بانک مسکن بهره ببرند تا بتوانیم به تدریج عقب‌ماندگی‌های تولید مسکن در کشور را جبران کنیم.

کاهش ساخت 400 هزار واحد مسکونی

وی درباره میزان عقب‌ماندگی عرضه از تقاضای مسکن طی سال‌های گذشته، گفت: در حالی که سالانه باید حداقل یک میلیون واحد مسکونی در کشور ساخته و تولید می‌شد اما طی سال‌های گذشته این میزان به کمتر از ۴۰۰ هزار واحد رسیده است.

ساخت مسکن

مدیرعامل بانک مسکن افزود: در همین راستا افزایش سقف تسهیلات ساخت برای واحدهای دارای فناوری نوین به ۴۵۰ میلیون تومان به ازای هر واحد مسکونی، مشوق بانک مسکن برای تحریک سمت عرضه است و یک فرصت مناسب برای انبوه‌سازان خواهد بود.

شایان همچنین درباره مشارکت بانک در تامین ملی پروژه‌های سراسری گفت: در این حوزه بانک مسکن در قالب برنامه اقدام ملی مسکن نسبت به تامین مالی تعدادی از واحدهای مسکونی اقدام کرده است.

وی گفت: در این زمینه متقاضیان برای اینکه بتوانند از ابتدا در پروژه مشارکت داشته باشند باید ۴۰ میلیون تومان سهم‌الشرکه خود را واریز کنند که تاکنون بیش از ۷۶ هزار میلیارد ریال از سهم آورده متقاضیان توسط ۱۰۸ هزار و ۶۴۳ نفر واریز شده است.

مدیرعامل بانک مسکن ادامه داد: از منابعی که از سوی متقاضیان برای ساخت مسکن ملی واریز شده، تاکنون نزدیک به ۲۰ هزار میلیارد ریال از این منابع مردم به پروژه ها اختصاص یافته است. ضمن اینکه حدود یک هزار و ۱۱۴ میلیارد ریال از منابع مالی بانک تزریق شده است.



:: برچسب‌ها: مجله ملکی دلتا , وام ساخت مسکن , تسهیلات ساخت مسکن ,
:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

وام ودیعه مسکن که ثبت نام آن آغاز شده، در ۳ نرخ ۷۰، ۴۰ و ۲۵ میلیون تومانی برای تهران، کلانشهرها و سایر شهرها پرداخت می‌شود که رقم اقساط هر مدل با توجه به نرخ سود و مدت بازپرداخت، متفاوت است.

وام ودیعه مسکن

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، اعطای وام ودیعه مسکن که از سال گذشته و با مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا برای حمایت از مستأجران آغاز شده بود، بار دیگر در سال جاری تمدید شده و در مصوبه امسال این ستاد، بر تطابق عینی شرایط این تسهیلات با شرایط مذکور در مصوبه سال گذشته ستاد کرونا دارد.

بنابراین به نظر می‌رسد وام ودیعه مسکن ۷۰ میلیون تومانی در تهران با بازپرداخت ۵ ساله و نرخ سود ۱۳ درصد به واجدان شرایط داده می‌شود که رقم اقساط آن ماهانه یک میلیون و ۵۹۲ هزار و ۷۰۰ تومان خواهد بود.

وام ودیعه مسکن

همچنین تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی متقاضیان ۸ کلانشهر کرج، قم، اصفهان، شیراز، تبریز، مشهد، کرمانشاه و اهواز با نرخ سود ۱۳ درصد و بازپرداخت ۳ ساله اعطا می‌شود که در این صورت مبلغ اقساط آن، یک میلیون و ۳۴۷ هزار و ۷۵۰ تومان خواهد بود.

رقم اقساط تسهیلات ۲۵ میلیون تومانی به مستأجران سایر شهرها که با نرخ سود ۱۳ درصد و بازپرداخت ۳ ساله اعطا می‌شود، ۸۴۲ هزار و ۳۴۸ تومان برآورد می‌شود.

شهر تهران ۸ کلانشهر سایر شهرها
رقم وام ودیعه ۷۰ میلیون تومان ۴۰ میلیون تومان ۲۵ میلیون تومان
نرخ سود ۱۳ درصد ۱۳ درصد ۱۳ درصد
مدت بازپرداخت ۵ ساله ۳ ساله ۳ ساله
رقم اقساط ۱.۶ میلیون تومان ۱.۳ میلیون تومان ۸۴۲ هزار تومان


:: برچسب‌ها: وام ودیعه مسکن , وام ودیعه برای مستاًجران , مجله ملکی دلتا ,
:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

طلبکار می‌تواند درخواست کند تا معادل بدهی، از اموال بدهکار توقیف شود. کاملاً طبیعی است که اگر بدهکار، کارمند باشد حقوق و مزایای او به‌عنوان بخشی از اموالش، قابل توقیف خواهد بود.

شرایط توقیف حقوق کارمندان

بر اساس ماده ۹۶ قانون اجرای احکام مدنی، اگر بدهکار کارمند باشد، طلبکار می‌تواند تقاضا کند که حقوق و مزایای بدهکار، توقیف شود. در این نوشتار از مجله‌دلتا قصد داریم به شرایط توقیف حقوق کارمندان بپردازیم.

مطابق نظریه شماره ۷/۵۵۴ اداره حقوقی قوه قضاییه :

  •  آنچه مربوط به کار و فعالیت بیش از حد قانونی مانند اضافه کار، حق التدریس، حق‌التالیف و… باشد.
  •  وجوهی مانند پاداش و عیدی و غیره که سازمان مزبور علاوه بر دریافتی ماهانه کارمند به او می‌پردازند بابت بدهی کسر نمی‌شوند.

اما شرایط فوق‌العاده در  شغل مثل بدی آب و هوا و سختی کار، بابت بدهی کسر می‌شوند.

میزان توقیف حقوق و مزایای کارمندان

  •  اگر کارمند بدهکار، مجددا متاهل نشده باشد و فرزندی نداشته باشد، به اندازه یک‌سوم از حقوق او جهت دادن مهریه به زن ضبط می‌شود.

ولی در صورتی که مرد دارای همسر یا فرزند باشد ( زن دوم) یک‌چهارم از حقوق را می‌توان کسر کرد.

  • اگر کارمند بدهکار، بازنشسته باشد به شرطی که بدهی مربوط به خود او باشد، صرفاً می‌توان یک‌چهارم از حقوق هر ماه او را توقیف کرد.

حتی اگر شخص بازنشسته، زن یا فرزند نداشته باشد.

  •  در حقوق و مزایای وظیفه از کارافتادگی، صرفاً به میزان یک‌چهارم قابل توقیف است.

البته به شرطی که بدهی برای شخص وظیفه‌بگیر باشد.

شرایط توقیف حقوق کارمندان

طبق ماده ۹۷ قانون اجرای احکام مدنی، مدیر اجراء توقیف، حقوق کارمند بدهکار را به سازمانی که در آن مشغول به کار است، ابلاغ می‌کند.

رئیس سازمان ، موظف است به مقدار لازم از حقوق و مزایای بدهکار کم کند. هم‌چنین آن را برای مسئولین اجرای حکم، بفرستد. مسئولین مربوطه، مبلغ مذکور را در اختیار طلبکار، قرار خواهند داد.

توقیف حقوق کارمندان

توقیف هم‌زمان حقوق و مزایای بدهکار با اموال دیگر او

قانون اجازه داده است، اگر بدهکار اموال دیگری هم دارد، برای پرداخت بدهی، مورد توقیف قرار بگیرد.

اگر مالی از بدهکار توقیف شود که تنها، برای پرداخت بدهی فرد کافی باشد، توقیف حقوق و مزایای بدهکار متوقف می‌شود.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر توهین به کارمندان دولت را مطالعه کنید.



:: برچسب‌ها: مجله دلتا,نکات حقوقی,شرایط توقیف حقوق کارمندان,توقیف اموال بدهکار,توقیف حقوق برای بدهی ,
:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

نمی‌توان به طور کلی پدر یا مادری را که حضانت به عهده او نیست، از ملاقات با فرزندش منع کرد، چرا که این کار برخلاف قانون است. اگر به غیر این صورت عمل شود، دادگاه به حل این موضوع می‌پردازد.

شرایط ملاقات فرزند بعد از طلاق

بعد از طلاق مسئله حضانت فرزندان پیش می‌آید. به موجب آن، در نهایت کودک تحت حضانت یکی از والدین قرار می‌گیرد. پس از آن، مسأله ملاقات با فرزند مطرح می‌شود. در این نوشتار از مجله‌دلتا به موضوع شرایط ملاقات فرزند بعد از طلاق می‌پردازیم.

توجه به این نکته ضروری است که حضانت مخصوص کودکان است و با رسیدن به سن بلوغ یعنی در پسران ۱۵ سال تمام قمری و در دختران ۹ سال تمام قمری، پایان می‌یابد.

در ضمن حضانت پسر و دختر تا سن ۷ سالگی به دلیل رعایت مصلحت طفل، به مادر واگذار می گردد مگر اینکه بین زوجین توافق دیگری شده باشد.

شرایط ملاقات فرزند بعد از طلاق

به موجب ماده ۱۱۷۴ قانون مدنی، در صورتی که به علت طلاق یا به هر علت دیگر پدر و مادر طفل در یک منزل سکونت نداشته باشند، هر یک از آن‌ها که طفل تحت حضانت او نمی‌باشد حق ملاقات با فرزند خود را دارد.

در صورتی که میان پدر و مادر درباره مدت ملاقات، نحوه آن و مکان ملاقات توافق شده باشد، طبق همان توافق عمل می‌شود.

اما در صورتی که توافق حاصل نشود، دادگاه در حکم خود؛  مدت ملاقات، نحوه آن و مکان آن را برای کسی که حق حضانت ندارد، معین می‌کند.

معمولاً دادگاه‌ها یک روز یا دو روز آخر هفته را به این امر اختصاص می‌دهند. گفته می‌شود ملاقات بیش از این با شخصی که حضانت را به عهده ندارد، موجب اختلال در حضانت و دوگانگی در تربیت کودک می‌شود.

اما سلب کلی حق ملاقات از پدر یا مادری که حضانت به عهده او نیست، برخلاف قانون است و دادگاه نمی‌تواند حکم به آن بدهد مگر در موارد خاص.

شرایط ملاقات فرزند

 

امتناع از تحویل فرزند

کسی که حضانت فرزند با اوست نمی‌تواند مانع ملاقات طرف دیگر شود.

در غیر این صورت طرف دیگر می‌تواند با دادن دادخواست به دادگاه، از طریق دفتر‌خدمات الکترونیک قضایی، تقاضای ملاقات با فرزند را مطرح کند.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر مطلب حضانت فرزند قبل از طلاق را مطالعه کنید.



:: برچسب‌ها: مجله دلتا,نکات حقوقی,شرایط ملاقات فرزند بعد از طلاق,قانون ملاقات فرزند طلاق ,
:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

در پایان عقد اجاره، موجر مکلف به تحویل مبلغ پول پیش به مستاجر می‌باشد و قانون او را ملزم می کند و در صورت ممانعت از پرداخت، می‌توان الزام او را از مرجع صالح درخواست نمود.

نکات قانونی روابط موجر و مستاجر

یکی از معضلاتی که میان موجر و مستاجر وجود دارد، پس ندادن پول رهن توسط مالک پس از اتمام قرارداد اجاره‌ است. در این نوشتار از مجله‌دلتا قصد داریم به نکات قانونی روابط موجر و مستاجر بپردازیم.

طبق توافق میان دو طرف هنگام عقد اجاره، ممکن است موجر مبلغی را به عنوان رهن از مستاجر درخواست کند و موجر متعهد است طبق قرارداد در زمان اتمام اجاره نامه، مبلغ رهن را به مستاجر پس دهد. عدم‌استرداد مبلغ رهن توسط مالک، نقض تعهد حقوقی است.

این موضوع از موارد مهم در نکات قانونی روابط موجر و مستاجر است.

 پس ندادن پول پیش

اگر موجر پول مستاجر را پس ندهد، مستاجر می‌تواند پرداخت پول را از مالک مطالبه کند. چنانچه موجر از پرداخت رهن و خسارت آن و دیگر هزینه‌ها امتناع ورزد، پس از طی مراحل قانونی و صدور حکم قطعی و صدور احرائیه از سوی اجرای احکام؛ مستاجر می‌تواند حکم درخواست توقیف اموال مالک را از شعبه اجرای‌احکام تقاضا نماید.

در صورت عدم امکان توقیف اموال او، در نهایت به درخواست مستاجر می‌تواند حکم جلب او را از دادگاه تقاضا کند.

تخلیه نکردن ملک توسط مستاجر به دلیل پس ندادن پول پیش توسط مالک

پس از اتمام قرارداد اجاره‌ و عدم تمدید آن، اگر مالک پول رهن را به مستاجر ندهد، ممکن است مستاجر از تخلیه منزل خودداری کند.

البته مستاجر در صورتی می‌تواند علیه مالک دادخواست بدهد که ملک را تخلیه کرده باشد. هم‌چنین باید دلیل و گواهی لازم مبنی بر عدم پرداخت رهن را به دادگاه ارائه کند، در غیر این صورت قانون، شکایت مستاجر را نخواهد پذیرفت.

پس ندادن پول رهن

مراحل دادخواست

در ابتدا مستاجر باید اظهارنامه قانونی پر کرده و آن را برای موجر ارسال کند. اظهارنامه قانونی مستاجر به مالک، در سیستم ثنا ثبت شده و بدین ترتیب برای موجر فرستاده خواهد شد.

در این شرایط مالک باید مبلغ رهن را در مدت مشخص شده پرداخت نماید اما اگر مالک پرداخت نکند، چنانچه مبلغ آن کمتر از ۲۰ میلیون تومان باشد، مستاجر می‌تواند به شورای حل اختلاف مراجعه کند.

اگر بیشتر از این مبلغ باشد، به دادگاه حقوقی مراجعه می‌کند. امروزه با این شرایط لازم است به نکات قانونی روابط موجر و مستاجر بهتر اگاه باشیم.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی بیشتر با نکات حقوقی در این زمینه، ضرر و زیان فسخ قرارداد اجاره را مطالعه کنید.



:: برچسب‌ها: مجله دلتا,نکات حقوقی,قانون بین موجر و مستاجر,پس ندادن مبلغ رهن ,
:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

یکی از تکالیفی که در زمان وقوع عقد نکاح دائم، برعهده مرد نهاده شده، پرداخت نفقه زن است.

نکات موثر در تعیین نفقه

بر طبق ماده ۱۱۰۶ قانون مدنی در عقد دائم، نفقه زن بر عهده شوهر است و بر طبق ماده ۱۱۱۳ همان قانون در ازدواج موقت، زن حق نفقه ندارد. از آنجا که موضوع نفقه به عنوان یکی از دادخواست های رایج میان خانم‌ها بیان شده، در این نوشتار از مجله‌دلتا به نکات موثر در تعیین نفقه می‌پردازیم.

شرایط تعلق نفقه به زن

برای تعلق نفقه به زن دو شرط زیر لازم است:

  • زن عقد دائمی باشد.
  • زن از مرد تمکین نماید.

بر طبق ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی، نفقه شامل همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن می‌شود. از جمله مسکن، پوشاک، غذا، اثاثیه منزل و هزینه‌های درمان و حتی خادم. البته که باید زن عادت به داشتن خادم داشته باشد( در خانه پدری خود نیز خادم داشته است) و یا به واسطه مریضی نیاز به آن داشته باشد.

رابطه تمکین و نفقه 

بر طبق ماده ۱۱۰۸ قانون مدنی هرگاه زن بدون مانع مشروع از ادای وظایف امتناع کند، در واقع تمکین نکند مستحق نفقه نخواهد بود.

نکات مهم در تعیین میزان نفقه

چه میزان از هزینه‌های درمان زن بر عهده مرد است؟

هزینه‌های درمان زن که در قانون از موارد نفقه شمرده شده است، شامل هزینه‌های درمان متعارف می‌باشد.

اگر زن دچار بیماری سخت یا خاصی شده باشد که هزینه‌های زیادی داشته باشد، اجباری برای پرداخت آن‌ها برای شوهر نیست.

میزان نفقه زن

در قانون، میزان مشخصی برای نفقه مشخص نشده است. ملاک تعیین حقوق زن بر اساس نیازهای او است، که در شرایط زمانی و مکانی مختلف، میزان نفقه متغیر خواهد بود.

اگر زنی برای مطالبه نفقه به دادگاه مراجعه کند، در این موارد دادگاه خانواده برای تعیین مقدار نفقه زن، از کارشناس استفاده می‌کند.

برای مطالبه نفقه باید از کجا شروع کنیم؟

حقوق زن یک وجه حقوقی دارد. زن می‌تواند با توجه به مقدار نفقه‌ای که درخواست می‌شود و اینکه ممکن است برای مدت طولانی معوق باشد( زیر ۲۰ میلیون تومان شورای حل اختلاف و بالاتر از آن ، دادگاه)، دادخواست خود را تقدیم شورای حل اختلاف یا دادگاه کند.

بنابراین از نکات موثر در تعیین نفقه، نیازهای متعارف و متناسب با شان زن است.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی بیشتر با عواقب عدم تمکین “عدم تمکین ؛ آیا برای آن مجازات تعیین شده است؟” را مطالعه کنید.



:: برچسب‌ها: مجله دلتا,نکات حقوقی,نکات موثر در نفقه,تعیین میزان نفقه,پرداخت نفقه زن ,
:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

امروز با توجه به گرانی بازار مسکن خرید یک منزل مسکونی در ترکیه ارزان‌تر از تهران است و حتی شرایط به گونه‌ای شده که متقاضیان خرید در ترکیه دیگر نیاز به تبادلات ارزی ندارند.

خرید خانه در آپارتمان

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، قیمت‌ مسکن در سال‌های اخیر بسیار افزایش پیدا کرده و این باعث شده خرید خانه در ترکیه ارزان‌تر از خرید خانه در تهران باشد.

بازار مسکن دیگر کشش افزایش بیشتر را ندارد، هرچه قیمت مسکن افزایش پیدا کند، به دلیل پایین بودن قدرت خرید مردم باعث رکود در معاملات می‌شود و این مسئله به ضرر مشاوران املاک و آژانس‌های ملک است.

مصطفی قلی‌خسروی رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران با اشاره به آخرین وضعیت بازار مسکن گفت: ما هم‌ اکنون دچار یک رکود هستیم و همه منتظرند ببینند نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری چه می‌شود.وی ادامه داد: خوشبختانه فارغ از گرایش‌های مختلف 7 نامزد ریاست جمهوری، همه آنها یکی از دغدغه‌های خود را توجه به مسئله مسکن اعلام کردند و تاکید کردند که در سالهای گذشته به موضوع مسکن آنگونه که باید توجه نشده است و بعد از این باید برنامه‌ریزی دقیقی صورت بگیرد.

 

دولت در حوزه مسکن خوب کار نکرد

خسروی با اشاره به اینکه در 8 سال گذشته در برنامه‌ریزی و ناوبری مسکن خوب عمل نشده است، افزود: دولت در خرداد 99 اعلام کرده که قیمت مسکن 48 درصد افزایش داشته، طبیعی است که وقتی دولت چنین رقمی را اعلام می‌کند، بر روی بازار تاثیر می‌گذارد. ما در بازار حتی شاهد افزایش قیمت 90 درصدی بودیم.

او اظهار داشت: البته در این افزایش قیمت، آژانس‌های املاک هیچ نقشی نداشتند زیرا نقش آژانس‌های املاک مانند نقش راهنمایی و رانندگی است که بر رعایت اصول و قانون نظارت می‌کند.

وی ادامه داد: متاسفانه بسیاری از مسئولان که در حوزه مسکن مسئولیت دارند از زیر کار شانه خالی می‌کنند و از آنجایی که پیشانی بازار مسکن، آژانس‌ها و مشاوران املاک هستند مردم تصور می‌کنند که همه مشکلات مسکن بر گردن مشاوران املاک است که این کار اشتباه است.

خسروی افزود: اینکه گفته می‌شود مشاوران املاک به دنبال افزایش قیمت مسکن هستند تا با گرانفروشی، کمیسیون بیشتری را به دست بیاورند اشتباه است، زیرا میزان کمیسیون کاملا مشخص است و به نفع مشاوران املاک است که معاملات بیشتری در بازار صورت بگیرد و طبیعی است که معاملات بیشتر تابع قیمت‌های متعادل و معقول است.

ساخت مسکن اجتماعی وعده‌ای پوچ است

وی ادامه داد: وعده‌های پوچ برای ساخت مسکن اجتماعی و زیر سوال بردن مسکن مهر، آغاز طرحی به عنوان مسکن ملی که در بهترین حالت سال 1401 به ثمر خواهد نشست. عدم عمل به قانون و توجه به ساخت مسکن برای دهک‌های پایین جامعه بر اساس ماده 31 قانون اساسی، گران شدن قیمت مسکن در تهران و خروج سرمایه خریداران از کشور با هدف خرید خانه در ترکیه و کشورهای دیگر، از جمله علت‌هایی است که بر بازار مسکن تاثیر منفی گذاشته است.

خسروی درباره خرید خانه در ترکیه توضیح داد: امروز با توجه به گرانی بازار مسکن خرید یک منزل مسکونی در ترکیه ارزان‌تر از تهران است و حتی شرایط به گونه‌ای شده که متقاضیان خرید در ترکیه دیگر نیاز به تبادلات ارزی ندارند و فقط کافی است مسکن خود را در تهران تحویل بدهند و در ترکیه یک خانه تحویل بگیرند.

خسروی افزود: هرچه قیمت مسکن افزایش پیدا کند، به دلیل پایین بودن قدرت خرید مردم باعث رکود در معاملات می‌شود و این مسئله به ضرر مشاوران املاک و آژانس‌های ملک است. اگر قدرت خرید و اجاره مردم به سمتی حرکت کند که یک فرد متقاضی مسکن بتواند ملک خود را بزرگتر کند و مثلا از دو خوابه به سه‌ خوابه ارتقاء دهد آن زمان برای من به عنوان یک مشاور املاک سود بیشتری خواهد داشت.

بانک‌ها پای خود را از بازار مسکن بیرون بکشند!

وی ادامه داد: یکی از مشکلات بازار مسکن حضور پرقدرت بانک‌ها در این بازار است. بانک‌ها باید پای خود را از بازار مسکن بیرون بکشند. زمانی ساخت و ساز مسکن تقریبا در اختیار بخش خصوصی بود و امکان داشت که با کنترل بخش خصوصی، قیمت را نیز کنترل و تنظیم کرد اما امروز  بخش دولتی و بانک‌ها کاملا وارد بازار مسکن شده‌اند و به جای آنکه با سپرده‌های مردم به سمت تولید و گسترش زیرساخت‌های کشور حرکت کنند به سمت ساخت و ساز مسکن و خرید و فروش آن روی آورده‌اند.

خسروی افزود: بانک‌ها زمین را می‌خرند، مسکن در آن می‌سازند اما نمی‌فروشند بلکه خانه‌های خالی را نگه می‌دارند و باعث ایجاد بحران در بازار می‌شوند تا بتوانند املاک خود را گرانتر بفروشند و از آنجایی که با بانک مرکزی نیز هماهنگ هستند، هیچ کسی با آنها برخورد نمی‌کند.

خرید خانه در آپارتمان

وی ادامه داد: امروز بخش خصوصی هیچ رغبتی برای ساخت و ساز مسکن ندارد زیرا ارگان‌های مختلف همچون شهرداری و اداره مالیات هیچ حمایتی از تولید مسکن نمی‌کنند. از سوی دیگر طرح‌هایی مانند اخذ مالیات از خانه‌های خالی اجرا نشده است و حتی با اجرای این طرح نیز مدت‌زمان زیادی طول می‌کشد تا اثر آن در بازار مسکن مشخص شود و حداقل 4 سال طول می‌کشد تا اثر اخذ مالیات از خانه‌های خالی در بازار مسکن هویدا شود.

خسروی افزود: این تصور که دولت از خانه‌ها و سازندگان مسکن مالیات بگیرد بر ارزان شدن آن تاثیر می‌گذارد، اشتباه است زیرا هر چقدر مالیات افزایش پیدا کند فروشنده کالا آن بخش از قیمت  اضافه شده را از خریدار دریافت می‌کند و همین مسئله باعث افزایش قیمت مسکن می‌شود و لذا باید قطعا در این بخش ما به سمت تعادل و از بین بردن بی‌عدالتی مالیاتی حرکت کنیم.

حل مشکل مسکن نیازمند دولت مقتدر است

وی با اشاره به اینکه باید دولت مقتدری بر سر کار بیاید تا بتواند مشکلات بازار مسکن را حل کند، گفت: همه ما در هر پست و مقامی باید تلاش کنیم تا به دولت کمک کنیم. اگر می‌دانیم طرحی داریم که می‌تواند باعث رونق بازار مسکن بشود و مشکلات مردم را در این حوزه حل کند، فارغ از جناح‌بندی‌ها و دیدگاه‌های سیاسی ارائه کنیم.

خسروی با اشاره به وضعیت آینده بازار مسکن گفت: قیمت‌ها در سالهای اخیر بسیار افزایش پیدا کرده و بازار دیگر کشش افزایش بیشتر را ندارد و با توجه به اینکه اولین اقدام هرکدام از نامزدهای مطرح شده بعد از انتخاب به عنوان رئیس جمهور، اجرای برنامه‌های کوتاه‌مدت برای مسکن است، طبیعی است که قیمت مسکن کاهش پیدا خواهد کرد و قطعا باید برای ثبات بلندمدت در بازار مسکن به سمت تولید بیشتر مسکن حرکت کنیم تا قیمت‌ها پس از کاهش دوباره افزایش پیدا نکنند.

وی ادامه داد: تغییر روند ساخت مسکن از سنتی به صنعتی و ساخت سریع مسکن‌های کوچک و زودبازده، واگذاری زمین به صورت رایگان به سازندگان تایید شده حرفه‌ای و صنعتی، تغییر وضعیت رهن و اجاره خانه از سنتی به صنعت اجاره مسکن، ارائه تسهیلات به خریداران مسکن و سازندگان به شکلی که دریافت‌کننده تسهیلات بتواند با وامی که می‌گیرد 80 درصد هزینه خرید یک خانه را تامین کند، در اختیار گذاشتن مسکن و زمین شبیه طرح‌های 99 ساله از جمله طرح‌هایی است که می‌تواند در رونق بازار مسکن و کاهش قیمت نهایی تاثیرگذار باشد.



:: برچسب‌ها: خرید خانه در ترکیه , مجله ملکی دلتا , کاهش قیمت مسکن ,
:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مجله دلتا

بسیاری از مردم به دلیل نقدینگی محدودی که دارند «خرید آپارتمان در کمیل» را انتخاب کرده‌اند. با توجه به همین موضوع ما نیز اقدام به بررسی قیمت مسکن در این محله کرده‌ایم؛ با ما همراه باشید.

خرید آپارتمان در کمیل

اگر قصد خرید آپارتمان در کمیل را دارید تا انتهای این گزارش همراه «مجله ملکی دلتا» باشید.

محله کمیل در منطقه 10 شهرداری تهران واقع شده است. این محله به دلیل امکانات و دسترسی‌های خوبی که به امکانات رفاهی و شهری به ویژه حمل‌ونقل عمومی دارد، متقاضیان بسیاری برای خرید، اجاره و یا رهن مسکن در این محله اقدام می‌کنند.

همان‌طور که اشاره کردیم یکی از ویژگی‌های مهم این محله دسترسی راحت به حمل‌ونقل عمومی است. محله کمیل در خردادماه سال 96 صاحب مترو شد. در حال حاضر ایستگاه مترو «کمیل» در خط 7 به ساکنین این محله خدمت‌رسانی می‌کند.

این محله حتی دارای ایستگاه خط BRT است که در کنار ایستگاه مترو این محله قرار گرفته است.

خرید آپارتمان در کمیل

بررسی قیمت مسکن در محله کمیل

قیمت مسکن در این محله متوسط رو به پایین است از همین رو بسیاری از مردم به دلیل نقدینگی محدودی که دارند این محله را برای خرید خانه انتخاب می‌کنند.

اگر شما به دنبال خرید خانه نوساز در این محله هستید، بد نیست که بدانید متوسط قیمت هر متر مربع بین 15 تا 19 میلیون تومان است. البته این میزان قیمت، متناسب با موقعیت مکانی، امکانات ساختمان، متراژ، سن بنا و … متغیر است.

اما اگر نقدینگی محدودتری برای خرید خانه دارید می‌توانید به سراغ خانه‌های با عمری بنای بالاتر و متراژ کمتر بروید. متوسط قیمت خانه‌های با عمر بنای بالای 15 سال در این محله بین 7 تا 14 میلیون تومان است.

برای مثال در حال حاضر یک واحد 62 متری با عمر بنای 15 سال در طبقه پنجم با امکانات (آسانسور، انباری و بالکن) حدوداً 580 میلیون تومان یعنی حدود متری 9 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

 

نام محله متراژ عمر بنا قیمت هر متر قیمت کل
کمیل 108 18 15,000,000 2,400,000,000
کمیل 45 16 14,889,000 670,000,000
کمیل 123 نوساز 15,041,000 1,850,000,000
کمیل 150 15سال 9,333,000 1,400,000,000
کمیل 40 15 سال 21,250,000 850,000,000
کمیل 42 28 سال 15,952,000 670,000,000

 

مطالعه بیشتر: اگر قصد خرید آپارتمان در محله مهرآباد جنوبی را دارید، ما در این مقاله «محله‌ای درآمیخته با صدای پروازها» شما را بیشتر با این محله آشنا خواهیم کرد.



:: برچسب‌ها: خرید آپارتمان در کمیل , مجله ملکی دلتا , قیمت آپارتمان ارزان در تهران ,
:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 خرداد 1400 | نظرات ()