طرز تهیه خاگینه ذرت
نوشته شده توسط : مجله دلتا

خاگینه ذرت در عین سادگی بسیار لذیذ است و در مدت زمان کمی آماده می‌شود.

خاگینه ذرت

خاگینه‌ میان وعده و صبحانه‌ای بسیار لذیذ و با دستور پخت متنوع است خاگینه ذرت را می‌توان به تنهایی و یا با موادی همچون هویج و کدوی ریز خرد شده و یا هر ماده دیگر در دسترسی، پخت اگر نگران سرخ شدن این میان‌وعده هستید می‌توانید بعد از سرخ کردن، آن‌ها را در یک کاغذ دستمالی حوله‌ای و یا کاغذهای مخصوص آشپزی روغن گیری کنید. اندازه این خاگینه‌ها بسته به سلیقه شما است می‌توانید کل ماهیتابه را با مواد بپوشانید و یا این که به اندازه چند قاشق در تابه ریخته و سرخ نمایید. در هنگام سرو خاگینه ذرت از سس‌کچاب و یا ماست موسیر برای خوش طعم شدن می‌توانید استفاده کنید. ذرت‌ها بدلیل وجود نشاسته فراوان و وجود ویتامین‌های خانواده گروه B باید در حجم وسیعی از مقولات مورد استفاده هرم غذایی خانواده قرار گیرند در ادامه با مجله دلتا همراه باشید.

خاگینه به همراه ذرت

  • دانه ذرت : ۳ فنجان
  • آرد کامل : ۱ فنجان
  • شکر : ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ هم‌زده : ۲ عدد
  • پودر پکینگ‌پودر : ۱ قاشق چای خوری
  • نمک : ۱/۲ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه : ۱/۴ قاشق چای خوری
  • خامه سفت : ۳/۴ فنجان
  • روغن : برای سرخ کردن
  • فلفل دلمه‌ای : برای تزیین

طرز تهیه خاگینه ذرت

  • ذرت، آرد، شکر، بیکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  • این دو ترکیب را با هم مخلوط کنید.
  • حال می‌توانید ترکیب حاصله را در تابه محتوی روغن داغ سرخ کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع کتلت “طرز تهیه خاگینه تبریزی زعفرانی” را مطالعه کنید.

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد





:: برچسب‌ها: مجله دلتا , مجله آشپزی , خاگینه , ذرت ,
:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 آبان 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: