مجازات خیانت به همسر
نوشته شده توسط : مجله دلتا

خیانت کردن یعنی زیر پا گذاشتن تعهدی که بین زن و شوهر بسته شده و ایجاد یک رابطه جدید با نفر سوم، که اگر این خطا از طرف هر کدام از زوجین اتفاق افتد و زوج دیگر متوجه این موضوع شود می‌تواند آثاری را به دنبال داشته باشد.

مجازات خیانت به همسر

امروزه با توجه به گسترش روابط اجتماعی و فراوانی روش‌های برقراری ارتباط چه از طریق حضوری و چه با استفاده از فضای مجازی، محیط وسیع‌تر و در دسترس‌تری در اختیار افراد برای تحقق روابط نامشروع قرار دارد. در این مطلب از مجله دلتا به موضوع مجازات خیانت به همسر می‌پردازیم.

حکم خیانت مرد به زن

در منطقی‌ترین حالت حکم خیانت مرد به زن رسمی خود این است که زن مجاز به گرفتن طلاق حتی بدون رضایت همسر خیانتکارش است. همچنین در این‌‌صورت مهریه کامل و نیمی از اموال مرد نیز به زن تعلق می‌گیرد. محکومیت به دریافت ۹۹ ضربه شلاق نیز از جمله عواقب قانونی خیانت به همسر از سوی مرد است.

حکم خیانت زن به مرد

همچنان که ممکن است مردی به همسر خود خیانت کند، خیانت زن به مرد نیز امری رایج و قابل شهود است.

شکایت همسران پیرامون خیانت زن یا شوهرشان به عنوان مقابله با روابط نامشروع در قانون شناخته شده است و از سوی دستگاه قضا مورد بررسی و اعمال قانون و مجازات مجرم قرار می‌گیرد.

در صورتی‌که زن شوهردار اقدام به خیانت کند و این خیانت شامل برقراری رابطه جنسی نباشد، از سوی دستگاه قضا به ۳۱ تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌شود و شوهر او می‌تواند در سریع‌ترین زمان همسر خود را بدون هیچ مرحله اضافه‌ای طلاق دهد.

خیانت به همسر

اقدامات لازم در جهت شکایت علیه همسر 

اگر فردی متوجه خیانت همسر خود شود و تصمیم بر اقدام قانونی علیه او بگیرد باید مراحل زیر را انجام دهد:

  • مراجعه به دادگاه خانواده: در شهرستان‌ها فرد برای شکایت از همسر خائن خود باید به دادگاه و دادسرای خانواده رجوع کند ولی در تهران این امکان برای شهروندان فراهم شده که می‌توانند کلیه اقدامات شکایتی خود را از طریق دادسرای ارشاد انجام دهند.
  • ارائه دادخواست حقوقی و یا شکایت کیفری: تنظیم مدارک و پر کردن فرم‌های مربوط به شکایت و انجام مراحل باطل کردن تمبر در این مرحله از سوی مدعی لازم است.
  • حضور در دادگاه در زمان تعیین شده: به منظور انجام برخی بازپرسی‌ها برای تکمیل پرونده جاری، حضور شاکی در دادگاه در زمان‌های تعیین شده لازم و ضروری است.
  • اقدام به انجام امور و یا ارائه مدارک خواسته شده از سوی قاضی: اقرار، شهادت، دلایل و مدارک، اماره و علم قاضی از جمله مواردی است که در زمان حضور شخص مدعی در دادگاه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر مطلب، هرگز با این افراد معامله نکنید  را مطالعه کنید.





:: برچسب‌ها: مجله دلتا, نکات حقوقی, مسائل حقوقی ,
:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 شهريور 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: